Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'den son dakika transfer haberleri! İtalya'dan bomba iddia - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Sezon başında sol bek pozisyonuna transfer yapamayan ve Hasan Ali Kaldırım’ın yaşadığı sakatlıklar sebebiyle asıl mevkisi sağ bek ve sağ kanat olan Dirar’ı sol bek olarak kullanan Fenerbahçe’de devre arası transfer döneminde ilk hedefi bu mevki.

        2

        İtalyan İlmattino Gazetesi’nde yer alan habere göre; Sarı-lacivertli ekibin Napoli forması giyen Cezayirli futbolcu Faouzi Ghoulam ile ilgilendiği iddia edildi.

        3

        Napoli Teknik Direktörü Gattuso tarafından kadroda düşünülmeyen 28 yaşındaki futbolcunun devre arasında kiralık olarak başka bir takımda oynamaya sıcak baktığı ve sezon sonunda daha hazır olup Napoli forması giymek istediği söylenenler arasında.

        4

        Faouzi Ghoulam bu sezon Napoli formasıyla 5 maçta forma giydi ve ligin son 8 haftasında sakatlığından dolayı sahalardan uzak kaldı.

        5

        KOLAROV İŞİ SUYA DÜŞTÜ

        Fenerbahçe’nin aylarca peşinden koştuğu Aleksandar Kolarov, kulübü Roma’yla sözleşme uzatıyor.

        6

        33’lük Sırp yıldızla 1+1 yıllık anlaşma konusunda uzlaşma sağlandı. Sarı-lacivertliler de önceki gün Milanlı Rodriguez’le anlaşarak sol bek problemini çözmüştü.

        7

        OZAN TUFAN'DA SON DURUM

        Sezon sonunda sözleşmesi bitecek Ozan Tufan’ın artan performansı keyifle birlikte endişeyi de beraberinde getirmiş durumda.

        8

        Avrupa’dan çok sayıda talibi olan Ozan 1 Ocak itibarıyla başka bir takımla sözleşme imzalayabilir. Ancak millİ yıldız “Önceliğim Fenerbahçe” diyerek çıkan dedikodulara nokta koydu.

        9

        ROMARİNHO İDDİASI

        Fenerbahçe, devre arası transfer döneminde Max Kruse'a alternatif olabilecek maliyeti düşük bir oyuncuyu kadrosuna katmak istiyor. Bu doğrultuda bir süredir Fortaleza’nın hücum oyuncusu Romarinho’yu yakından takip eden Sarı-Lacivertliler, transferin maliyetini öğrenmek için oyuncunun kulübü ve menajeriyle iletişime geçti.

        10

        Fortaleza 25 yaşındaki oyuncusu için 2 milyon euro bonservis bedeli talep ederken, Romarinho ise 1 milyon euro yıllık ücret talebinde bulundu. Sözleşmesi 2022 yılında sona erecek Romarinho bu sezon Brezilya Ligi’nde 32 maçta 3 gol, 4 asist’lik performans ortaya koydu.

        11

        İTALYA'DAN BİR BAŞKA İDDİA

        Fenerbahçe'nin devre arasında kadrosuna katmak istediği sol kanat oyuncusu Ricardo Rodriguez ile ilgili dün İtalyan medyası iddiada bulundu.

        12

        İddiaya göre Sarı-Lacivertliler’in de kadrosuna katmak istediği İsviçreli sol kanat oyuncusu Ricardo Rodriguez için Napoli’nin de devrede olduğu belirtildi.