Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'den son dakika transfer haberleri - Fenerbahçe'ye yeni golcü de Roma'dan geliyor - FB transfer gündemi - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Fenerbahçe transfer girişimlerini hızlandırıyor. Sportif Direktör Comolli’nin bu hafta içinde İtalyan Serie A ekibi Roma ile masaya oturacağı ve takımda kadroya girme şansları çok az olan sol bek Aleksandar Kolarov, stoper Juan Jesus ve forvet Diego Perotti’nin üçünü birden kiralamak istediklerini bildireceği öğrenildi.

        2

        Comolli’nin öncelikle Ersun Yanal’ın mutlaka alınmasını talep ettiği Kolarov için pazarlığa başlayacağı İtalyan basınında yer aldı. Kanarya bu oyuncu ile yıllık 3 milyon eurodan anlaşmıştı.

        3

        Roma ise bir yılı kalan 33 yaşındaki yıldız için en son 4 milyon euro talep etmişti. Sarı-Lacivertliler Kolarov için satın alma opsiyonlu kiralama teklifini yineleyecek.

        4

        Comolli, stoper için de Brezilyalı Juan Jesus’u isteyecek. Ersun Yanal’ın sol ayaklı olduğu için Jesus’u tercih ettiği belirtildi. 28 yaşındaki Sambacı’nın Roma ile 2 yıllık daha sözleşmesi var.

        5

        Fener, hücum bölgesine ise oynama şansı çok az olan Diego Perotti’yi düşünüyor. Arjantin asıllı İspanyol, forvetin her bölgesinde oynayabiliyor.

        6

        Perotti’nin de Jesus gibi Roma ile 2 yıllık sözleşmesi var. Comolli duruma göre Kolorov-Jesus ikili paket formülünü de devreye sokacak.

        7

        WELBECK BOMBASI

        The Sun Gazetesi, Fenerbahçe’nin Arsenal ile yollarını ayıran Danny Welbeck ile temasa geçtiğini yazdı. Haberde; sarı-lacivertliler ile Roma ve Lazio’nun da 28 yaşındaki oyuncu için takipte olduğu vurgulandı.

        8

        Sarı-lacivertlilerin bonservisi elinde olan yıldız golcüye 3 milyon euro imza parası, 4 milyon euro’dan da 3 senelik sözleşme teklif ettiği iddia edildi.

        9

        ORTAYA MANGALA

        Defansif orta saha bölgesine takviye için çalışan Fenerbahçe, Stuttgart’ın 21 yaşındaki ön liberosu Orel Mangala’yı kiralamaya çalışıyor.

        10

        İddialara göre Sarı-Lacivertliler, küme düşen Stuttgart’ta forma giymek istemeyen genç oyuncu için çok ısrarcı. Kongo asıllı oyuncu, 2017’de 2 milyon euroya Anderlecht’ten Alman ekibinin yolunu tutmuştu.

        11

        2023’e dek Stuttgart ile sözleşmesi olan Mangala, kesin olarak ayrılmak istiyor. Fenerbahçe, Orel Mangala’da satın alma opsiyonuna da sahip olmak istiyor ancak Alman ekibi, bu talebe sıcak bakmıyor.

        12

        BAS DOST İDDİASI

        Hücuma takviye yapacak olan Fenerbahçe için bir başka iddia da Portekiz’den geldi. Radio Rennasança, Sporting Lizbon’un satış listesine koyduğu 1.90’lık Bas Dost’un sarı-lacivertlilerin gündeminde olduğunu ileri sürdü.

        13

        Haberde; 1.92’lik 30 yaşındaki forvet için ilk görüşmenin de yapıldığı ifade edildi.

        14

        MAHMUT İÇİN 3 MİLYON EURO

        Başakşehir orta sahası Mahmut Tekdemir için Fenerbahçe, teklifini 2 milyon Euro'dan 3 milyon Euro'ya yükseltti.

        15

        Şampiyonluk hedefi doğrultusunda uyum sorunu yaşamayacak isimlere yoğunlaşıldı. Başakşehir beklemede...

        16

        BARIŞ ALICI YİNE KİRALANDI

        Çaykur Rizespor transfer çalışmalarına devam ederken flaş bir hamle yaptı. Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'nin Altınordu'dan transfer ettiği Barış Alıcı, Karadeniz temsilcisine transfer oldu.

        17

        TRT Spor'un haberine göre; Çaykur Rizespor, Fenerbahçe’nin 22 yaşındaki oyuncusu Barış Alıcı’yı kiralık olarak renklerine bağladı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ