Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe'den son dakika transfer haberleri! - Futbol Haberleri
        1

        1- RODRİGUES TAMAM!

        Fenerbahçe, Galatasaray'ın eski yıldızı Garry Rodrigues’i beklendiği gibi 2 yıl kiraladı.

        2

        İstanbul'a gelen Yeşil Burun Adaları asıllı oyuncuyu, Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli karşıladı. Rodrigues'in sağlık kontrollerinden geçirilmesinin ardından sarı-lacivertli takımın Topuk Yaylası'ndaki kampına katılması bekleniyor.

        3

        2- KONOPLYANKA BİTİYOR!

        Almanya'dan Sport1, Fenerbahçe'nin Yevhen Konoplyanka transferini bitirmek üzere olduğunu öne sürdü.

        4

        Habere göre; Konoplyanka'nın menajeri Fali Ramadani, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'la transferi görüşmek için İstanbul'a geldi. Schalke 04'ün kadroda düşünmediği Ukraynalı için detayların konuşulduğu belirtildi.

        5

        3- BAŞAKŞEHİR OPERASYONU

        Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe, Başakşehir'den Mahmut Tekdemir ve İrfan Can Kahveci'yi kadrosuna katmak için çalışmalarını sürdürüyor. Pazarlıklar sonucu Başakşehir, iki futbolcunun bonservisi için 9 milyon euro'ya kadar düştü.

        6

        Başakşehir'den Fenerbahçe'ye dönen Emre Belözoğlu'nun da sürece dahil olmasıyla transferlerin sonuçlanması bekleniyor. Fenerbahçe'nin İrfan Can Kahveci ve Mahmut Tekdemir'i transfer etmesi halinde; teklifler alan Jailson ile Miha Zajc'ın satılma ihtimali kuvvetlenecek.

        7

        4- KJAER REST ÇEKTİ

        Fenerbahçe, Kjaer için Sevilla’ya satın alma opsiyonuyla kiralama önerisinde bulunup beklemeye geçti. Sevilla’nın ise Kjaer’i 5 milyon euro bedelle satmayı planladığı İspanyol basınında yer aldı.

        8

        Yine İspanya basınında yer alan haberlerde Kjaer’in yönetime başvurduğu, “Ben sıradan bir oyuncu değilim. Rotasyon oyuncusu da olamam yedek kulübesinde de oturamam. Kolaylık gösterin eski kulübüme geri döneyim” dediği belirtildi.

        9

        5- DENİZ TÜRÜÇ TEKLİFİ

        Fenerbahçe'nin Deniz Türüç transferi için Kayserispor’a yaptığı teklif netleşti. Sarı-Lacivertli ekibin Kayserispor’a gönderdiği Yasir’den ücret talep etmeyeceği, üstüne de Alper ve 3.5 milyon euro vereceği konuşuluyor.

        10

        6- KOSCİELNY İDDİASI

        İngiltere'de Arsenal’de forma giyen Laurent Koscielny’nin takımının ABD’deki kampına katılmayı reddettiği ve kulüpten ayrılacağı belirtildi.

        11

        Ada basınındaki haberlede, 33 yaşındaki stoperin aralarında Fenerbahçe’nin de bulunduğu bazı kulüplerle transfer görüşmesi yaptığı yer aldı. 2010’dan beri Arsenal forması giyen Koscielny’nin bir yıl daha sözleşmesi bulunuyor.

        12

        7- NDİAYE BOMBASI

        Galatasaray'ın eski futbol direktörü Cenk Ergün'den Badou Ndiaye'nin Fenerbahçe'ye transferi için açıklama geldi.

        13

        "Fenerbahçe'nin Badou Ndiaye'ye ilgisi var. Fenerbahçe'den Ndiaye'ye bir teklif ulaştı. Ndiaye, Fenerbahçe'ye transfer olmak için düşünüyor. Ndiaye ile konuştum. Ndiaye, Fenerbahçe'nin bir opsiyon olduğunu fakat bu durumun şu anda erken olduğunu söyledi. Ndiaye, Fenerbahçe'ye transfer olabilir. Şu anda bu transfer için kesin ifadeler kullanamam ama olma ihtimali var."

        14

        8- PANDEV'İN MENAJERİNDEN AÇIKLAMA

        Napoli'nin Fenerbahçe'ye bonuslarla beraber 18 milyon euro teklif ettiği Eljif Elmas, adım adım İtalya'ya gitmeye hazırlanıyor.

        15

        Goran Pandev'in menajeri Leonardo Corsi, "Yaşıtlarına göre pozisyonunda Avrupa'nın en iyilerinden birisi. Birçok kulüp onu almak istedi ama Napoli'yi bu transfer yarışını kazandığı için kutlarım" dedi.

        16

        9- KHEDİRA İDDİASI

        Juventus yeni teknik direktör Sarri’nin önümüzdeki sezon planlarında yer almayan Alman ön libero Sami Khedira için Fenerbahçe’nin girişimde bulunduğu iddia edildi. İtalyan medyasından Sky İtalia, Beşiktaş’ın da gündeminde olan futbolcu için Kanarya’nın resmi teklifle Juventus’un kapısını çaldığını ileri sürdü.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ