Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe Gençlerbirliği maçı muhtemel 11'leri! Fenerbahçe Gençlerbirliği maçı saat kaçta? - Son dakika spor haberleri - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Fenerbahçe, Süper Lig'in 30. haftasında bu akşam sahasında Gençlerbirliği ile karşılaşacak. Ülker Stadı'nda oynanacak ve saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı hakem Abdulkadir Bitigen yönetecek.

        2

        Fenerbahçe, ligde son mücadelesinde deplasmanda İttifak Holding Konyaspor'u 3-0 yenişti. Teknik direktör Erol Bulut yönetimindeki sarı-lacivertliler, haftaya 58 puan ve averajla 3. sırada giriyor.

        3

        İÇ SAHA FOBİSİ

        Fenerbahçe, ligde bu sezon evinde yaşadığı kayıplarla dikkati çekiyor. Sarı-lacivertliler, ligde ev sahibi olduğu son 3 karşılaşmadan sadece 1 puan çıkarabildi. Söz konusu süreçte Galatasaray ve Göztepe'ye mağlup olan Fenerbahçe, Fraport TAV Antalyaspor ile berabere kaldı. Fenerbahçe, bu sezon evinde çıktığı 14 müsabakada 7 galibiyet, 2 beraberlik ve 5 mağlubiyet yaşadı.

        4

        5 EKSİK

        Fenerbahçe, Gençlerbirliği karşısında 5 futbolcusundan yararlanamayacak. Sarı-lacivertlilerde sakatlıkları bulunan Mesut Özil, Sadık Çiftpınar, Sinan Gümüş ve Diego Perotti, bu maçta forma giyemeyecek. Bu oyuncuların yanı sıra sarı kart cezalısı Enner Valencia da Gençlerbirliği mücadelesinde kadroda yer alamayacak.

        5

        İRFAN CAN SÜRPRİZİ

        Fenerbahçe'de Gençlerbirliği karşısında sarı kart cezalısı Valencia'nın yerine devre arasında takıma dahil olan İrfan Can Kahveci forma giyecek. 26 yaşındaki oyuncu ilk kez 11'de sahaya çıkacak.

        6

        FENERBAHÇE'NİN MUHTEMEL 11'İ

        Altay

        16

        Thiam

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ