Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe HEZİMET| Kadıköy'de üst üste iki yenilgi! Son dakika Fenerbahçe Göztepe maç yorumları - Fenerbahçe Haberleri
        1

        SERDAR ALİ ÇELİKLER: Hiç merak etmeyin sevgili Fenerbahçeliler. Şampiyonluk ümidiniz sakın kaybolmasın. Erol Bulut'a inanıp güvenmeye devam edin! Sportif Direktör Emre Belözoğlu ne kadar doğru bir karar vermiş Bulut'u getirmekle! Hatta bizim gibi birkaç kendini bilmeze rağmen PANİK HAVASI VARMIŞ GİBİ davranmayarak Erol Bulut'la devam etmesi müthiş bir ferasetti!

        2

        Fenerbahçeliler böyle 'Pembe Gazete'ye ihtiyaç duyuyorlar. Gerçekleri acımasızca söyleyenleri "Hain" diye "Algıcı" diye "İş bilmez" diye eleştiriyorlar, suçluyorlar. Ya yönetim beslediği, ya da yönetime yanlayan ve yönetimdenmiş gibi görünen trollere saldırtıyorlar. Ben zamanında söyleyeceğimi söyledim. Şimdi 100 numaralarınız, çok sevdiğiniz abileriniz söylesin.

        3

        İBRAHİM YILDIZ: Maç boyunca yapılan ortaların biri bile değerlendirilemedi. Hava toplarının tamamını Göztepe’nin iki stoperi Alpaslan ve Atınç çok rahat karşıladı. Dönen topları da kazanan yine konuk takım oyuncuları oldu.

        4

        Keşmekeş bir oyun. Doldur boşalt. Hücum çeşitliliği yok. Teknik direktörden, futbolcusuna herkes artık kendine gelsin. Psikolojik yıkım başlarsa amaca ulaşmak zorlaşır. Bu nedenle Trabzonspor maçı bir dönem noktasıdır.

        5

        ERMAN TOROĞLU: Beşiktaş'ın oyununa bakıyorsun, gol yiyor ama basıyor, pres yapıyor, bunaltıyor, rakibini hataya zorluyor. Fenerbahçe'de bu yok! Transfer yapmakla iş olmuyor, yerine göre adam alırsan oluyor. Göztepe istediği gibi top oynuyor.

        6

        Fenerbahçe futbol oynamıyor! Mesut ve Sosa hiçbir iş yapmıyor! Hakem bugün Fenerbahçe'yi iteledi ama Fenerbahçe bunu bile kullanamadı. Fenerbahçe kötü değil, çok kötü ve iyi gözükmüyor. Emre'yle, Erol Bulut'la olacak iş değil.

        7

        Sosa ile Mesut ikisi 1 adam bile etmiyor… Ozan ne yapacak arada? Göztepe koymuş 4 kişiyi orta sahaya. Hiçbir şey yapamıyorsan sen de orta sahayı 4'le!

        8

        Ben Mesut'a acıyorum… Bakıyorum Mesut'a, "Ben nereye düştüm" diyordur. Mesut böyle giderse 4-5 maç sonra 'pardon' falan diyebilir… Yanında kimler oynuyordu, şimdi kimler oynuyor!

        9

        AHMET ÇAKAR: Daha 9. dakikada acemice gol yediler. Zaten Altay 'faul yapıp atılayım mı, atılmayayım mı' diye düşünürken Göztepeli Halil uçtu gitti. Maça bakın, Fenerbahçe'nin 'ah-oh' dedirtecek kaç pozisyonu var? Bence yok. Ama Göztepe'nin en az 1-2 tane daha çok önemli gol pozisyonu var.

        10

        Eee, şimdi istediğin oyuncuyu aldılar, yönetim fedakârlık yaptı ama sen sahada ne oyuncular üzerinde hakimiyet ne de taktik disiplini sağlayabildin. Puan farkı 3 ama aslında ikili averaj G.Saray'da olduğu için dört. Peki bak bakalım 3 büyüğün oynadığı futbola, en kötü hanginiz? Sonuçta hiç beklenmeyen bir mağlubiyet F.Bahçe'yi hem puan hem de inanç açısından büyük sıkıntıya soktu.

        11

        ŞANSAL BÜYÜKA: Sosa’ya "kötü oyna" talimatı verseniz, bu kadar kötü oynayamaz, kalitesi izin vermez. Osayi Samuel iyi, o da sanki ayağında fazla top tutuyor. Golcüler yüksek toplara çıkamıyorlar, çıktıklarının hepsini zaten Atınç karşıladı. Atınç her pozisyonda vardı, hatasız oynadı.

        12

        Futbolun kuralı bu... Doğru yaptığınız işin sonucu yanlış çıkmaz, yanlış yaptığınız işten doğru bulunmaz. Fenerbahçe’nin çok acil ve çok iyi bir golcüye ihtiyacı varken, orta sahaya sansasyonel transferler yaptılar. Şimdi bu tercih yanlışının sıkıntısını çekip, faturasını ödüyorlar.

        13

        Fenerbahçe tam 80 dakika yenik oynadı, baskılı oynadı, karamboller yarattı... Buna rağmen maç bittiğinde Göztepe kalecisi İrfan Can‘ın formasında bir karış çim izi, bir karış çamur lekesi gördünüz mü? İrfan Can maça çıktığı gibi forması kirlenmeden içeri girdi. Fenerbahçe‘nin iyi bir golcüsü olsa böyle mi olurdu?

        14

        TFF’yi suçluyorsunuz, kabul... Yayıncıyı suçluyorsunuz, kabul... Rakipleri suçluyorsunuz, kabul... Hepsi kabul... Ama bir gerçeği daha kabul etmeniz, etmemiz gerekiyor; şampiyon adayları Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor arasında en kötü futbolu Fenerbahçe oynuyor. Bu da kabul mü? Bence kabul...

        15

        GÜRCAN BİLGİÇ: Erol Bulut'un hamlelerinde taktik veya sistem değil, sadece aynı pozisyona; başka oyuncu yerleştirmek vardı. Çözüm üretmeyen pozisyonlar üzerinden, performans ile farklılaşmanın peşine düştü. Artık kaosa düşmüş bir maçta, uzun stoperlerini bile santrfora gönderebilirdi...

        16

        Beşiktaş'ın maçsız, G.Saray'ın üç puanla geçirdiği bir hafta, böyle bir durumda "risk" için biçilmiş kaftandı halbuki. Aynı zamanda takıma katılması beklenenlerin, formayı kimden alacakları için de sıkı bir test oldu. Şimdi hesaplar yeniden yapılacak.

        17

        Beraberliğin iyi sonuç olduğu Trabzon deplasmanı için "kazanmak" zorundalar. Bu yaraları "beraberlik normal sonuç" denilen maçlardan üç puanla çıkmadan saramazlar. Fenerbahçe'nin şampiyonluk yolu, bu baskıyı doğru yönetirse açık kalır. Yoksa kendi paniklerinde boğulurlar.

        18

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ