Fenerbahçe'nin gözü Rafinha'da
Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, kanat takviyesi için rotayı İspanya'ya çevirdi. Sarı-lacivertliler, Barcelona'da fazla forma şansı bulamayan Rafinha'yı kiralamak için girişimlerde bulunacak
Giriş: 29.05.2019 - 16:15 Güncelleme:
Yeni sezona iddialı bir kadroyla girmek için çalışmalarını dört koldan sürdüren Fenerbahçe'de kanat takviyesi için gözünü İspanya'ya çevirdi. NTVSpor'da yer alan habere göre sarı-lacivertliler, Barcelona'nın Brezilyalı kanat oyuncusu Rafinha'nın peşinde. Kanarya, bonservisi 25 milyon Euro olan 26 yaşındaki futbolcuyu, kiralık olarak kadrosuna katmak için Barça ile masaya oturmaya hazırlanıyor.
5 yıldır Barcelona forması giyen Rafinha, bu sezon yalnızca 5 kez ilk 11'de şans buldu ve 1 gol attı. İspanyol basınında çıkan haberlerde de Barcelona'nın Rafinha ile yollarını ayıracağı yazılıyor.
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ