Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'nin mali darboğazdan çıkış planı: Altay ve Vedat... | Fenerbahçe haberleri - Fenerbahçe Haberleri

        Koronavirüs salgını nedeniyle ligler askıya alınırken bu durum tüm kulüpleri mali anlamda olumsuz etkiliyor. Bu durumdan en çok etkilenen kulüplerin başında gelen Fenerbahçe'de ekonomik darboğazdan çıkış için umut oyuncu satışı olurken Vedat Muriç ve Altay Bayındır, Avrupa devlerinin radarına girmeye devam ediyor.

        VEDAT'IN ROTASI İNGİLTERE

        Kanarya'nın golcüsü Vedat Muriç, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Tottenham'ın listesinde yer alırken bu transfer için sezonun tamamlanması bekleniyor. İngiliz basını Jose Mourinho'nun Kosovalı yıldızı çok istediğini yazmaya devam ederken konuşulan bonservis 20 milyon Euro...

        ALTAY, SHEFFIELD'DAN SONRA AJAX'IN DA RADARINDA

        REKLAM

        Fenerbahçe'nin genç kalecisi Altay Bayındır da Avrupa takımlarının gözdelerinden. Agence France-Presse'in haberine göre; Sheffield United'ın ardından şimdi de Hollanda devi Ajax, 22 yaşındaki kaleciyi transfer listesine aldı. Haberde, Ajax kalecisi Onana’nın Avrupa devlerinden birine transfer olacağı ve Eredivisie ekibinin Kamerunlu kalecinin yerini Altay ile doldurmayı planladığıvurgulanırkengelecek sezon Fenerbahçe’nin kalesini Harun Tekin ile Berke Özer’in koruyacağınadeğinildi. Fenerbahçe'nin bu transferden beklentisi ise 15 milyon Euro.

        DARBOĞAZDAN ÇIKIŞ

        Fenerbahçe, iki yıldızından toplamda 35 milyon Euro'luk bir bonservis beklerken burakam salgın nedeniyle yaşanan mali darboğazda ilaç olacak.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ