Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü kim olacak? İsviçre'den Vladimir Petkovic yanıtı! - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Fenerbahçe'de yeni sezon hazırlıkları yaklaşırken teknik direktör konusu halen netleşmiş değil. Emre Belözoğlu'nun ardından yabancı teknik direktörle devam etme kararı alan sarı-lacivertliler hareketli günler yaşıyor.

        2

        Pazartesi günü yapılan açıklamada yeni teknik direktör ile imza aşamasına gelindiği ancak sözleşme sürecinin nihayete ermediği ve resmi açıklamanın birkaç gün içerisinde yapılacağı belirtilmişti. İşte Fenerbahçe'yle ismi geçen teknik direktörler ve yaşanan sıcak gelişmeler...

        3

        PAULO FONSECA: ANLAŞMA YOK

        Fenerbahçe ile anlaştığı iddia edilen Paulo Fonseca'nın menajerlik şirketi bir açıklama yaptı. Portekizli hocanın, sarı-lacivertlilerle anlaşmaya vardığna yönelik haberler yalanlandı.

        4

        Yapılan açıklamada "Fonseca'nın Fenerbahçe ile anlaştığına dair tüm haberler gerçek dışıdır. Herhangi bir görüşme olmamıştır." ifadelerine yer verilirken Fonseca'dan, maliyetinin yüksek olması nedeniyle vazgeçildiği öğrenildi.

        5

        Yıllık 6 milyon Euro isteyen 48 yaşındaki çalıştırıcının, ekibi ve kadroya yapılmasını istediği takviyelerle birlikte sarı-lacivertli kulübün bütçesinin çok üzerinde olduğu belirtildi.

        6

        MARCO SILVA FULHAM'A GİDİYOR!

        Fenerbahçe'yle masaya oturduğu belirtilen Marco Silva da İngiltere'de kaldı! Portekizli çalıştırıcı Fulham'la anlaşırken resmi sözleşmeye imza atmak üzere Londra'ya gitti. 43 yaşındaki çalıştırıcının Fulham'la 3 yıllık anlaşma sağladığı kaydedildi.

        7

        İSVİÇRE'DEN PETKOVİC YANITI

        Daha önce kısa bir süre görev yapan Vladimir Petkovic de Fenerbahçe'nin gündeminde yer alıyor. Uzun yıllardır İsviçre Milli Takımı'nı çalıştıran tecrübeli teknik direktör, EURO 2020'ye damga vuran işlerden birine imza atıyor.

        8

        Son olarak son 16 turunda Fransa'yı penaltılarla eleyen İsviçre'de yayın yapan Blick de Petkovic'in adının Fenerbahçe'yle anılması üzerine bir haber yayınladı.

        9

        Petkovic'in EURO 2020'de çeyrek finale çıkacağına vurgu yapılırken İsviçre Futbol Federasyonu kaynaklarından edinilen bilgiye göre Fenerbahçe'den tecrübeli çalıştırıcı için herhangi bir teklif gitmediği belirtildi.

        10

        İsviçre Futbol Federasyonu'yla Petkovic arasında Aralık 2022'ye kadar sözleşmenin bulunduğu da kaydedildi.

        11

        BILIC TAZMİNAT SORUNUNU ÇÖZERSE...

        Fenerbahçe'nin adaylarından biri de daha önce Beşiktaş'ı çalıştıran Slaven Bilic...

        12

        Kariyerini Çin'e sürdüren Hırvat çalıştırıcı, Fenerbahçe'ye sıcak baksa da kulübü Beijing Guoan, sözleşme feshi için ciddi bir meblağ talep ediyor.

        13

        4 ila 7 milyon Euro arasında olduğu öne sürülen bu meblağı ödemek istemeyen Fenerbahçe, Bilic'e 'Tazminat sorununu çözersen masaya otururuz' mesajını iletti.

        14

        Hırvat teknik direktörün tazminat sorununu çözmesi durumunda Fenerbahçe için en yüksek ihtimalli adaylar arasında.

        15

        NENAD BJELICA

        Erol Bulut öncesi Fenerbahçe'nin gündemine gelmişti. Başarılı Dinamo Zagreb kariyerinin ardından Osijek'te de beğeni topladı. 49 yaşındaki teknik adamın Hırvatistan'da 2 lig, 1 kupa zaferi var.

        16

        ZLATKO DALIC

        Başkan Ali Koç'un geçen sxene gündeme geldiğini ancak bu sene hiç görüşmediklerini söylediği Zlatko Dalic ile ilgili sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Önceki gün EURO 2020'de son 16 turunda İspanya'ya elenen Hırvatistan'ın hocası Dalic için girişim yapılabilir. Koç'un pozitif görüşlerini aktardığı Dalic'in turnuvanın hemen ardından takım çalıştırıp çalıştırmayacağı soru işareti.

        17

        BENITEZ VE NUNO SANTO İMZALADI!

        Fenerbahçe'yle adı geçen diğer adaylar ise Rafael Benitez ve Nuno Santo'ydu. Bu iki aday da Premier Lig'de kaldı!

        18

        Rafael Benitez, Everton'ın yeni menajeri olurken Wolverhampton'dan 'daha iyi bir kariyer adımı' için ayrılan Nuno Santos da Tottenham ile sözleşme imzaladı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ