Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe - Partizan | CANLI YAYIN! Fenerbahçe Partizan hazırlık maçı izle! Fenerbahçe Partizan maçı saat kaçta hangi kanalda canlı yayınlanıyor? - Fenerbahçe Haberleri

        Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'da sürdüren Fenerbahçe, hazırlık maçında Partizan'la karşı karşıya geldi. Sarı-lacivertlilerde Jorge Jesus sahaya Altay, Osayi-Samuel, Szalai, Min Jae, Ferdi, İsmail, Zajc, Lincoln Henrique, Bruma, Rossi, Valencia ilk 11'ini sürdü.

        Partizan ise sahaya Stevanovic, Markovic, Natcho, Andrade, Holender, Menig, Gomes, Sehovic, Fejsa, Filipovic, Urosevic 11'iyle çıktı.

        Maça tam saha baskıyla başlayan sarı-lacivertliler meyvesini de mücadelenin henüz başında aldı. Presle rakibi hataya zorlayan Fenerbahçe'de Valencia, kalecinin hatasını affetmedi ve 2. dakikada takımını 1-0 öne geçirdi.

        İlk yarıda başka gol olmadı.

        Fenerbahçe'de 64. dakikada Valencia, Bruma, Zajc, Lincoln ve Altay oyundan çıkarken yerlerine Serdar Dursun, Pelkas, İrfan Can, Emre Mor ve Osman Ertuğrul Çetin dahil oldu.

        Dakikalar 82'yi gösterdiğinde ise Novak ile Arda Güler oyuna girerken Diego Rossi ve Ferdi Kadıoğlu saha kenarına geldi.

        Kalan dakikalarda gol olmayınca Fenerbahçe, Partizan'ı 1-0 mağlup etti.

        REKLAM
         Fenerbahçe'de sakatlık şoku! Kamptan ayrıldı
        Fenerbahçe'de sakatlık şoku! Kamptan ayrıldı Haberi Görüntüle

        Portekizli teknik adam Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe, ilk hazırlık maçında Kuzey Makedonya şampiyonu Shkupi ile 2-2 berabere kalmıştı.

        Sarı-lacivertliler ikinci hazırlık maçında ise Arnavutluk ekibi KF Tiran ile yaptığı karşılaşmayı 4-0 kazanmıştı.

        Sarı-lacivertliler, İstanbul'daki son hazırlık maçında ise Katar ekibi AL Shamal'ı 4-2 mağlup etmişti.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ