Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe’de kritik saatler - Fenerbahçe Haberleri

        Devre arası transferinde hızını artırmak isteyen Fenerbahçe’de kritik saatler yaşanıyor. Habertürk Spor'dan Ahmet Selim Kul'un haberine göre; yapılandırma anlaşmasını tamamlayan ve bunu TFF Lisans Kurulu’na sunmaya hazırlayan Sarı-Lacivertliler bu şekilde harcama limitini açmayı hesaplarken transferde de gaza basmayı planlıyor.

        ONAY BEKLENİYOR

        TFF Lisans Kurulu’nun yapılandırma anlaşması sonrası bu anlaşmaya onay vermesi bekleniyor. Bu onay sonrası ortaya çıkan Sarı-Lacivertliler’in harcama limitinde ciddi bir değişiklik olması beklenirken, yapılandırma anlaşmasının kabul görmemesi gibi aksi bir durum halinde ise Sarı-Lacivertliler’in transfer yapamama riskiyle karşı karşıya kalabileceği kaydedildi.

        KRİTİK GÜN CUMA

        Fenerbahçe taraftarları tüm bu yaşananlar sebebiyle bugünlerde en çok bu kararın ne zaman kesinleşeceğini merak ederken, ilgili kurulun bu hafta cuma günü toplanmayı planladığı ve Fenerbahçe'nin başvurusunu görüşeceği öğrenildi. Cuma günü Fenerbahçe'nin kaderinin de netleşmesi beklenirken Sarı-Lacivertliler'in beklediği sonucu almasının ardından iseRicardo Rodrigueztransferini sonuçlandırılması planlanıyor.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ