Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Fenerbahçe’nin yeni teknik direktörü kim olacak? İşte Fenerbahçe'nin teknik direktör adayları... - Futbol Haberleri
        1

        Fenerbahçe yeni teknik direktör arayışına başladı. Sarı-lacivertli ekipte teknik direktör koltuğuna gelecek yeni isim büyük bir merak konusu haline geldi. Daha önce Türkiye'de çalışmış ve şampiyonluk yaşamış Mircea Lucescu listenin başında yer alan isim. İşte teknik direktörlük koltuğunda adı geçen diğer isimler…

        2

        FENERBAHÇE’DE TEKNİK DİREKTÖR ADAYLARI

        İşte Fenerbahçe teknik direktörlük koltuğunda ismi anılan dört güçlü aday;

        Abdullah Avcı

        Eski A Milli Takım teknik direktörlüğünü yapan ve Trabzonspor’u şampiyonluğa ulaştıran Abdullah Avcı ismi anılan güçlü isimlerden.

        3

        Vincenzo Montella

        Fenerbahçe’ de adı geçen bir diğer isimde Adana Demirspor’dan yeni ayrılan Vincenzo Montella. İtalyan teknik adam Türkiye'de şimdiye sadece lacivert mavililerde görev yaptı.

        4

        Sergen Yalçın

        Bir diğer seçenek ise tecrübeli teknik adam Sergen Yalçın. Beşiktaş’ta şampiyonluk yaşayan Yalçın, pek çok kulüpde görev aldı.

        5

        Mircea Lucescu

        Fenerbahçe'nin teknik direktörlüğü için Mircea Lucescu en büyük aday konumunda. 77 yaşındaki Rumen hoca, Süper Lig'de Galatasaray ve Beşiktaş'ın başında şampiyonluk yaşadı. Shakhtar Donetsk ile 2009 yılında Avrupa Kupası'nı da kaldıran Lucescu bir dönem, A Milli Takımımız'ın başında da görev yaptı.

        Haberi Hazırlayan: Abdulkadir Akdeniz

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ