Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray İrfan Can Kahveci transferinde son dakika Galatasaray gelişmesi! İşlem tamam! - Galatasaray Haberleri
        1

        Ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek isteyen Galatasaray, uzun süredir uğraştığı İrfan Can Kahveci transferinde mutlu sona ulaştı.

        2

        Habertürk Spor'dan Erhan Kaan Adıgüzel'in haberine göre; bir süredir Başakşehir’le görüşme halinde olan Sarı-Kırmızılılar, İrfan Can için 6 milyon Euro’nun yanı sıra sonraki satıştan yüzde 50 kar payı ve 4 milyon Euro’ya aldığı Emre Akbaba’yı takasta önerdi.

        3

        Ancak Galatasaray’la sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Emre Akbaba’yı takasta kabul etmeyen Başakşehir yönetiminin, 6 milyon Euro artı satıştan kar payı ile Emre Kılınç ve Martin Linnes’i istediği öğrenildi.

        4

        Fenerbahçe’nin de kadrosuna katmak için çaba harcadığı İrfan Can transferinde geri adım atmak istemeyen Cengiz yönetiminin, bu teklife onay vermeyi düşündükleri ifade edildi.

        5

        İRFAN CAN GALATASARAY’I İSTİYOR

        Galatasaray’da Oğulcan ve Taylan gibi yakın arkadaşları da olan İrfan Can, tercihini Sarı-Kırmızılı takımdan yana kullanıyor.

        6

        Oyuncunun isteğini de dikkate alan Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ’ın bu nedenle Galatasaray’la anlaşmaya sıcak baktığı kaydedildi.

        7

        YEDLİN DE BİTTİ

        Omar’ın sakatlığının ardından sağ bek takviyesi de yapmak isteyen Galatasaray, bir süredir görüşme halinde olduğu DeAndre Yedlin transferinde de Newcastle United’la el sıkıştı.

        8

        Sezon sonunda İngiliz ekibiyle sözleşmesi sona erecek Amerikalı futbolcu için bonservis ücreti ödemeyecek olan Sarı-Kırmızılılar, oyuncuyu bugün İstanbul’a getirecek.

        9

        TERİM TRANSFERLERLE İLGİLİ NE DEMİŞTİ?

        Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, İrfan Can Kahveci ve Yedlin transferleri için Gaziantep FK maçının ardından şu ifadeleri kullanmıştı:

        10

        "İrfan Can Kahveci transferi ile ilgili biz açıkça istediğimizi ifade ettik. Herkes ile görüşebilir tabii, kiminle görüştüğü bizi ilgilendirmiyor.

        11

        Galatasaray bir oyuncuyu isterken oyuncunun da isteğinde Galatasaray öncelikli değilse biz bu transferlere sıcak bakmayız. İrfan’ı istediğimi söyledim, onun da bizi istediğini biliyoruz.

        12

        Başkan ve yöneticilerimiz görüşecekler. Hayırlısı neyse o olsun. Ama dediğim gibi biz Galatasaray olarak girdiğimiz transferde oyuncunun önceliği Galatasaray değilse ilgilenmeyiz.

        13

        İrfan hem iyi hem de istediğimiz oyuncu hem de beraberce istenilen bir durumdayız. İnşallah Galatasaray’da olursa memnun olurum.

        14

        Yedlin önemli bir oyuncu. Görüşmeler sürüyor. Omar'ın durumundan sonra böyle bir şey gerekiyordu.

        15

        Muhammet bizim bir senedir ilgilendiğimiz, turnuvalarına arkadaşlarımızın gidip izlediği, milli takıma maçlarında takip ettiğimiz bir oyuncu. Genç ve yetenekli olduğuna inanıyoruz.