Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'da son dakika transfer haberleri! - Galatasaray Haberleri
        1

        RUS FUTBOLCU, ASLAN'A DOĞRU

        Transfer döneminin bitimine sayılı günler kala Galatasaray'ın gündemine giren Artem Dzyuba için sıcak saatler yaşanıyor.

        2

        Fotomaç'ın haberine göre son dönemde maaşına zam istediği iddialarıyla konuşulan ve beklentilerin uzağında kalan Gomis'e alternatif arayan Aslan, Rus golcüde mutlu sona yaklaştı. Rus basını da, sarı-kırmızılıların yakından ilgilendiği 1.96'lık golcüyle ilgili önemli iddialarda bulundu.

        3

        Rusya'nın devlet ajansı TASS olmak üzere Rossia Today, Sports.ru gibi gazete ve haber siteleri, Dzyuba'nın İstanbul'a gideceğini yazdı. Zenit ile 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunan 29 yaşındaki Rus oyuncunun da Galatasaray'a gelmek istediği öğrenildi.

        4

        Şampiyonlar Ligi'nde sahne almayı hedefleyen Artem Dzyuba'nın Rus ekibinden ayrılmak istediği ileri sürülürken, imzaların kısa bir süre içinde atılabileceği kaydedildi.

        5

        Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında şans bulamadığı Zenit'ten Arsenal Tula'ya kiralanan Artem Dzyuba, gösterdiği performansa öne çıkmayı başardı. Arsenal Tula'da oynadığı 10 lig karşılaşmasında 6 kez rakip fileleri havalandıran Dzyuba, 3 de asist yaptı.

        6

        MARLON'DA RAKİP SASSUOLO

        İspanyol basını tarafından Galatasaray’a yazılan Barcelona’nın stoperi Marlon Santos’un başka talipleri de var. Bunlardan en isteklisi, İtalya temsilcilerinden Sassuolo.

        7

        Serie A ekibi, aynı Galatasaray gibi 22 yaşındaki stoperi kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor. Ancak Cim Bom, Şampiyonlar Ligi faktörü nedeniyle bu transferde bir adım öne çıkıyor. (Fanatik)

        8

        FRANSA'DAN MITROGLOU İDDİASI

        Listesinde birçok golcü bulunan Galatasaray için dün bir iddia ortaya atıldı. Hücuma Gomis'in dışında bir golcü daha alma konusunda ısrarcı olan sarı-kırmızılıların Marsilya forması giyen Konstantinos Mitroglou ile temasa geçtiği ileri sürüldü.

        9

        Fransız ekibinin görüşme halinde olduğu Aboubakar'ı kadrosuna katması halinde 30 yaşındaki Yunan yıldızı, Galatasaray'a kiralayacağı belirtildi. Geçtiğimiz sezon Marsilya formasıyla 30 resmi maçta forma giyen Mitroglou, 13 gol attı, 1 de asist yaptı. (Fotomaç)

        10

        DENAYER BONSERVİSİYLE!

        Galatasaray'ın geçtiğimiz sezon kiralık olarak oynattığı Jason Denayer hakkında Ada basınından gündem yaratacak bir iddia geldi.

        11

        Yeni sezon öncesi Manchester City'nin 28 numaralı formayı verdiği Belçikalı stoperle ilgili Daily Star gazetesi özel bir haber yayımladı.

        12

        Buna göre uzun bir süredir Cim Bom'a yeniden dönüp dönmeyeceği konuşulan Demokratik Kongo asıllı futbolcunun kendisine gelen kiralama tekliflerini reddettiği kaydedildi.

        13

        Haberde Manchester City'den ayrılmak istediği vurgulanan 23 yaşındaki defans oyuncusunun bonservisiyle birlikte yeniden Galatasaray'a dönmek istediği öne sürüldü. (Fanatik)

        14

        YILDIZLAR GÖZDEN ÇIKARILDI

        Galatasaray, teknik direktör Fatih Terim tarafından Ankaragücü maçında yedek soyundurulan Gomis, Feghouli ve Belhanda’yı satılığa çıkarıyor.

        15

        Milliyet'in haberine göre Cim-Bom zam krizi çıkaran Fransız golcüsü Gomis ile beraber Belhanda ve Feghouli’yi de gözden çıkardı. Buna gerekçe olarak ise oyuncuların yüksek maliyetleri gösterildi.

        16

        Dövizdeki son hareketlilik sonrası ödemelerde zorlanan sarı-kırmızılı yönetim, Gomis, Feghouli ve Belhanda’nın menajerlerini İstanbul’a davet etti.

        17

        Sarı-kırmızılıların “Zor bir dönemden geçiyoruz. Dövizdeki dalgalanma sonrası sıkıntılarımız arttı. Bizim futbolculara bu paraları ödeyecek durumumuz yok."

        18

        "Bu konuda isteyen istediği yere gidebilir. Siz de başınızın çaresine bakın. Oyunculara kulüp bulun. İyi tekliflere kapımız açık. Futbolcular burada kalacaksa ödeme takvimi konusunda bize yardım etmek zorundalar” mesajını verecekleri öğrenildi.

        19

        Böylece Galatasaray yönetimi, bu futbolcuların menajerlerinden oyuncularına en kısa sürede kulüp bulmalarını isteyecek. Sarı-kırmızılı kurmaylar, üç futbolcuya “Kendinize kulüp bulun” mesajını gönderecek.

        20

        Galatasaray’da Gomis ve Belhanda 3 milyon 350 euro, Feghouli 3 milyon 850 euro net kazanıyor. Primlerle beraber futbolcuların kulübe yıllık maliyeti daha da artıyor.

        21

        Cim-Bom, bu isimlerin satışına göre transfer için kaynak yaratacak ve Fatih Terim’in istediği transferleri gerçekleştirebilecek.

        22

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ