Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray SICAK SAATLER! Son dakika: İrfan Can, Jörgensen ve Diagne'de son gelişmeler! - Galatasaray Haberleri
        1

        Halil Dervişoğlu ve Henry Onyekuru'yu İstanbul'a getiren Galatasaray transferde hız kesmiyor!

        2

        Güney Amerika'dan birçok talibi olan Radamel Falcao'nun ayrılık ihtimali ve Mbaye Diagne'ye olan İngiltere ilgisi sonrasında bu bölgeye tecrübeli bir santrfor almak isteyen Galatasaray arayışlara başlamıştı.

        3

        Sarı-kırmızılıların 30 yaşındaki İtalyan golcü Simone Zaza'yla ilgilendiği öne sürülse de Galatasaray'ın bu bölgedeki ilk tercihinin Nicolai Jörgensen olduğu öğrenildi.

        4

        Fatih Terim'in transferini istediğini canlı yayında açıkladığı Mostafa Mohamed için Zamalek'le görüşen sarı-kırmızılılar, Mısır ekibinin taleplerini uygun koşullara indirmemesi sonrasında bu transferi askıya aldı.

        5

        Bu bölgeye 'garanti' bir takviye yapmak isteyen Galatasaray, Feyenoord'dan Nicolai Jörgensen'i gündemine aldı.

        6

        Sarı-kırmızılıların 30 yaşındaki santrforu renklerine bağlamak için Feyenoord ile masaya oturduğu ve bu transferde mesafe kat ettiği öğrenildi.

        7

        İRFAN CAN'DA EMRE KILINÇ FORMÜLÜ

        Onyekuru ve Halil Dervişoğlu transferlerini açıklamaya hazırlanan Galatasaray, İrfan Can Kahveci transferini de bitirmek istiyor.

        8

        Galatasaray, İrfan Can için Medipol Başakşehir ile aradaki maddi farkı azaltmaya çalışıyor.

        9

        Taraflar arasındaki görüşmelerde belirli miktarda para ve takas formülünün de gündeme geldiği kaydedildi.

        10

        Geçen gün gerçekleşen görüşmelerde Göksel Gümüşdağ, İrfan Can için 5 milyon Euro, Luyindama'nın bonservisi ve sonraki satıştan yüzde 50 pay isterken Galatasaray bu talebin çok yüksek olduğunu iletti.

        11

        Geçen gün gerçekleşen görüşmelerde Göksel Gümüşdağ, İrfan Can için 5 milyon Euro, Luyindama'nın bonservisi ve sonraki satıştan yüzde 50 pay isterken Galatasaray bu talebin çok yüksek olduğunu iletti.

        12

        Yapılan pazarlıklar sonrasında Başakşehir'in İrfan Can için Emre Kılınç'ı istediği ve Galatasaray yönetiminin bu takas formülüne sıcak baktığı kaydedildi.

        13

        ONYEKURU'DA OPSİYON VAR, HALİL'DE YOK!

        Galatasaray'ın kiralık transferleri için görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdiği Henry Onyekuru ve Halil Dervişoğlu'nun detayları da belli oldu.

        14

        Sarı-kırmızılıların Henry Onyekuru'yu satın alma opsiyonuyla kiraladığı, Halil Dervişoğlu'nda ise satın alma opsiyonunun bulunmadığı öğrenildi.

        15

        FALCAO TEKLİFLERİ DÜŞÜNÜYOR

        Başkan Mustafa Cengiz'in "Güney Amerika'dan kendisine teklifler var ancak henüz beğenmedi" dediği Falcao'nun ülkesi Kolombiya'dan sonra eski kulübü River Plate'in bulunduğu Arjantin'den de iddia geldi.

        16

        TNT Sports Arjantin'in haberine göre Radamel Falcao kariyerine Türkiye'de devam etmeyecek! Kolombiyalı yıldız, Güney Amerika'ya dönerek futbol hayatını burada sürdürmek istiyor!

        17

        Arjantin merkezli Ole Gazetesi'nin haberine göreyse Falcao da Galatasaray'dan ayrılmak istiyor ve ailesi için de en uygun kararı vermek istiyor.

        18

        Eski kulübü River Plate'in gündeminde bulunan Kolombiyalı yıldız, Arjantin devinin teklifini düşünme aşamasında.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ