Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig EMS Yapı Sivasspor Galatasaray'da son dakika transferi! Galatasaray Uğur Çiftçi transferinde sona yaklaştı! - EMS Yapı Sivasspor Haberleri
        1

        Süper Lig'de transfer döneminin başlamasıyla Galatasaray da gaza bastı.

        2

        Kadrosundaki sol beklerden istediği verimi alamayan sarı-kırmızılılar rotasını Sivasspor forması giyen Uğur Çiftçi'ye yöneltti.

        3

        Yayıncı kuruluşun haberine göre Galatasaray, transfer listesinde yer alan Uğur Çiftçi için Demir Grup Sivasspor ile bir süredir görüşme halindeydi.

        4

        Demir Grup Sivasspor ile anlaşma zemini bulan Galatasaray, kısa süre içerisinde imzaları attıracak.

        5

        Uğur Çiftçi için 1.5 milyon euro isteyen Demir Grup Sivasspor, uzun pazarlıklar sonucu 600 bin euro ve Emre Taşdemir karşılığında anlaima sağladı.

        6

        30 yaşındaki Uğur Çiftçi bu sezon 13 maça çıkarken 1 asist yaptı.

        7

        Tecrübeli oyuncu 2018 yılında Gençlerbirliği'nden Sivasspor'a transfer olmuştu.

        8

        ÇALIMBAY'DAN UĞUR ÇİFTÇİ AÇIKLAMASI

        DG Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabirine yaptığı açıklamada, bir süredir adı Galatasaray ile anılan Uğur Çiftçi için görüşmelerin sürdüğünü belirtti.

        9

        Çalımbay, “Şu anda net bir şey yok. Konuşmalar oldu, her şey var ama netlik kazanan bir şey yok. Bizde maça gidiyoruz, yarın Kayserispor maçımız var. Şu anda Uğur Çiftçi bizimle beraber. Bu transfer gerçekleşirse, oyuncu da istedikten sonra, kulüp de tamam derse, bir şey diyemem ben. Oyuncu için de büyük bir fırsat. Uğur bizden anlayış bekliyor, biz de yönetimle konuşuyoruz. Yönetim tamam derse gidecek” ifadelerini kullandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ