Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'da taç atışları ve duran toplara özel mesai! - Galatasaray Haberleri

        Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Başakşehir'i 1-0 mağlup eden Galatasaray liderliğini sürdürürken bu mücadeledeki duran top kullanımları da dikkat çekti.

        Bu sezon taç atışları konusunda uzmanlığı bulunan Sargon Duran'dan danışmanlık yardımı alan sarı-kırmızılılarda Okan Buruk, duran topların kritik haftalara girilirken belirleyici olduğunu düşünüyor.

        Kalan maçlarından ilk üçünü kazanması durumunda şampiyonluğa ulaşacak sarı-kırmızılılarda Buruk ve yardımcıları sezon genelinde yaptığı duran top çalışmalarına ayrı bir önem atfediyor.

        REKLAM

        Kadıköy'deki Fenerbahçe maçında taç atışlarındaki setler ile topu rakip kaleye hızlıca götürebilen sarı-kırmızılılar Florya'da benzer çalışmalar yürütüyor.

        Başakşehir maçında, Fenerbahçe derbisindeki setlerin aksine daha doğrudan taç atışları kullanan Galatasaray, korner ve duran toplar için de özel setler üzerinde çalışmalar yürütüyor.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ