Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray son dakika transfer haberleri: Galatasaray'da transfer formülü bulundu - Galatasaray Haberleri
        1

        Süper Lig'de Alanyaspor galibiyetiyle nefes alan Galatasaray, ocak ayında yapılacak operasyonla takımın çehresini değiştirmeyi planlıyor.

        2

        Teknik direktör Fatih Terim'in sürekli işaret ettiği devre arası transfer döneminde ciddi değişimler için Galatasaray'ın gelir elde etmesi gerekiyor.

        3

        Gelmesi muhtemel yabancı sınırı nedeniyle özellikle yerli oyuncu transferi için çaba sarf ediliyor.

        4

        Cimbom'un planı sezon sonunda sözleşmesi bitecek oyunculara uygun bonservis bedelleriyle devre arasında sarı-kırmızılı formayı giydirmek.

        5

        Galatasaray'ın bu yöndeki en büyük hedefi; Sivasspor'un 2 Türk yıldızı... Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Emre Kılınç ve Mert Hakan Yandaş için önümüzdeki günlerde görüşmeler başlayacak.

        6

        Öncelikle devre arasında uygun bir bonservis bedeliyle iki futbolcuyu transfer etmek isteyen Cimbom, Sivas'tan onay çıkmazsa sezon sonunda iki oyuncuyu almak için uğraşacak.

        10

        Nazım Sangare - Antalyaspor

        11

        DEVRE ARASINDA ÇETİN PAZARLIK OLACAK

        Galatasaray yönetimi, öncelikle bu 5 futbolcuyu ocak transfer döneminde düşük maliyetle kadroya katmak için kulüplerle görüşmeler yapacak.

        12

        Bu oyuncularda sonuca varılamazsa Galatasaray mecburen yurtdışına yönelecek. Kiralık oyunculardan tam performans alamayan Aslan'da bu formüle çok sıcak bakılmasa da ekonomik durum bunu mecburi hale getiriyor.

        13

        YİNE SEMİH KAYA

        Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan bir diğer isim Semih Kaya... Geçen sezon devre arasında Galatasaray'a dönen Semih, sezon sonunda Sparta Prag'a dönmüştü.

        14

        Cimbom, Luyindama'nın yokluğunda Semih'i tekrar kadrosuna katmak istiyor. Çek ekibinde forma şansı bulsa da Semih'in de yuvaya dönmek istediği belirtiliyor.

        15

        Galatasaray, onu da düşük bir bonservis bedeliyle tekrar kadrosuna katmak için Sparta Prag ile görüşecek.

        16

        LUYINDAMA DONDURULUYOR

        Öte yandan ameliyat edilen ve ağır sakatlık nedeniyle 6 ay sahalardan uzan kalacak olan Aslan'ın başarılı stoperi Christian Luyindama'nın sözleşmesi dondurulacak.

        17

        ANDONE BRIGHTON'A DÖNÜYOR

        Galatasaray'ın İngiltere Premier Lig ekibi Brighton'dan kiraladığı Florin Andone'un sözleşmesi feshedilecek.

        18

        Sakatlık sebebiyle uzun süre sahalarda olamayacak Rumen yıldızın İngiltere'ye döneceği kaydedildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ