Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Son dakika: Galatasaray'dan Fenerbahçe Medipol Başakşehir paylaşımı! - Galatasaray Haberleri

        Süper Lig'in 14. haftasında Fenerbahçe ile Medipol Başakşehir, Ülker Stadı'nda karşı karşıya geldi. Turuncu-lacivertli takımdan teknik direktör Okan Buruk ile 2 futbolcu kırmızı kartla oyundan atılırken, birçok hakem kararı da tartışmaya neden oldu.

        Fenerbahçe'nin 4-1 kazandığı müsabaka sonrasında Galatasaray Kulübü, sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

        Sarı-kırmızılı kulübün Twitter ve Instagram hesaplarından siyah bir fon paylaşılırken, kalın harflerle "Futbolda kapkara gece!" ifadesi kullanıldı.

        FENERBAHÇE'DEN CEVAP

        Fenerbahçe Kulübü, Medipol Başakşehir ile Süper Lig'de oynadıkları mücadelenin ardından Galatasaray Kulübünün karşılaşmanın hakemine yönelik yaptığı paylaşıma cevap verdi.

        Sarı-lacivertli kulübün sosyal medya hesabında yer alan ve sarı-kırmızılı kulübün paylaşımında kullandığı "Futbolda kapkara gece!" ifadesine vurgu yapılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

        "O karanlık; şampiyonluk posterlerinde saklamak zorunda kaldığınız yüzlerde, yıllarca futbolu tahakküm altına aldığınız derin ilişkilerinizde gizli! Kendi ışıklarınızı yakarsanız aydınlanır!"

        REKLAM

        GALATASARAY'DAN BİR PAYLAŞIM DAHA

        Sarı-kırmızılılar, daha sonra sarı-lacivertlilerin bu paylaşımına karşılık verdi. Galatasaray sosyal medya hesabından, Kadıköy'de 12 Mayıs 2012 tarihinde Süper Lig'de şampiyon oldukları maçta saha içinde çekilen fotoğrafı, 2013 yılından sonra Süper Lig'de ve Türkiye Kupası'nda şampiyonluk kazanan takımların sayılarıyla birlikte paylaştı. Fotoğrafın üzerinde de 'Karanlıkları aydınlatan' yazısı yer aldı.

        FENERBAHÇE YÖNETİCİSİNDEN AÇIKLAMA

        Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Metin Sipahioğlu, Galatasaray'ın son paylaşımının ardından Twitter hesabından şöyle bir açıklama yayınladı: "Malum kulüp ile birebir aynı noktadayız. 3 Temmuz ve FETÖ kumpası; hangi takımı zirvede iken durdurmuş, hangi takım dipte iken önünün açılmasını sağlamıştır, tablo gayet basit ve nettir. Teşekkür ederiz hatırlatma ve onay için.."

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ