Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray son dakika transfer haberleri! İki yıldıza çılgın teklif! Galatasaray transfer haberleri 30 Mayıs - Galatasaray Haberleri
        1

        Spor Toto Süper Lig'de üst üste iki toplamda yirmi ikinci kez şampiyonluğa ulaşan Galatasaray'da gözler Avrupa'ya döndü! UEFA ile FFP anlaşması bulunan ve sattığı kadar alabilecek olan sarı-kırmızılılarda transferde yoğun bir mesai harcanıyor.

        2

        Teknik direktör Fatih Terim, geçen günlerde IG TV'de yaptığı açıklamada sezon boyunca bir yandan şampiyonluk için mücadele ederken bir yandan da gelecek sezonun planlamasını yaptıklarını dile getirmiş ve Aralık 2018'deki "Ocak ve yaz aylarında büyük değişim yaşanacak" demecini hatırlatmıştı.

        3

        Yine IG TV'deki açıklamalarında Galatasaray'ın geleceğini riske atamayacaklarını dile getiren Terim, uygun şartlarda transfer yapacaklarını, hedeflerinin ise Avrupa'da başarı olduğunu kaydetmişti. Geçen sezon Avrupa'da umduğunu bulamayan Galatasaray'da Terim, bu sezon daha iddialı bir kadro kurmak istiyor.

        4

        EKSİ 5 MİLYON EURO İLE BAŞLANACAK

        31 Ocak'ta Christian Luyindama'yı satın alma opsiyonuyla beraber kiralayan sarı-kırmızılılar, Standard Liege'e 3 milyon Euro kiralama bedeli ödemişti. Demokrotik Kongolu savunmacının satın alma opsiyonu ise 5 milyon Euro'ydu.

        5

        Bu nedenler transfer dönemine 5 milyon ekside başlayacak Galatasaray'da gözler oyuncu satışına döndü.

        6

        YÜKSEK TEKLİFLER DEĞERLENDİRİLECEK

        Başkan Cengiz ve Abdurrahim Albayrak, tatile çıkmadan Fatih Terim ile görüştü ve yönetim, İmparator'dan transfer teklifleri için görüş aldı. Fatih Terim'in ise "Değerini bulan oyuncular gidebilir" dediği öğrenildi.

        7

        30 golle gol kralı olan ve Arap kulüplerinin gözdesi olan Mbaye Diagne, kazanılan iki şampiyonlukta büyük pay sahibi olan ve yine Orta Doğu'da ciddi bir pazarı olan Younes Belhanda, Brezilya'dan talipleri olan Mariano'nun yanı sıra Muslera'nın da alıcısı çıktı.

        8

        Arjantin'de yayın yapan TyC Sports, River Plate'in Uruguaylı file bekçisine talip olduğunu haberleştirdi. River Plate'in, Galatasaray'la 2021'e kadar sözleşmesi bulunan file bekçisi için oyuncunun maaşı dahil 20 milyon dolarlık bir meblağı gözden çıkardığı belirtildi.

        9

        Galatasaray'a 2011 yılında transfer olan ve 13 kupa kazanarak sarı-kırmızılı kulüple özdeşleşen Muslera'nın yerinin doldurulabileceğinden şüpheli olan Fatih Terim'in, bu transfere çok sıcak bakmadığı öğrenildi.

        10

        Galatasaray'a 2011 yılında transfer olan ve 13 kupa kazanarak sarı-kırmızılı kulüple özdeşleşen Muslera'nın yerinin doldurulabileceğinden şüpheli olan Terim'in, bu transfere çok sıcak bakmadığı öğrenildi.

        11

        TyC Sports, River Plate Teknik Direktörü Marcelo Gallardo'nun Muslera ile Copa America'da bir araya geleceği ve transfer konusunda görüşme gerçekleştireceklerini de duyurdu.

        12

        DIAGNE'YE 17 MİLYON EURO İDDİASI

        Badou Ndiaye'yi önceki sezon devre arasında 16 milyon Euro'ya Stoke City'ye satan Galatasaray'ın imdadına yine bir İngiltere ekibi yetişti! Ada basınının iddiasına göre Championship'te şampiyon olarak Premier Lig'e yükselen Norwich City, Mbaye Diagne için 17 milyon Euro'yu gözden çıkardı!

        13

        Henüz teklif yapılmasa da Leeds United'ın da Diagne'yi istediği belirtilirken Norwich City'nin transfer konusunda daha istekli olduğu kaydedildi. Galatasaray, Senegalli yıldızı 10 milyona kadrosuna katmıştı.

        14

        Sarı-kırmızılılar bu transferin gerçekleşmesi durumunda hem 4 milyon Euro kara geçmiş olacak hem de 12 milyon Euro gibi bir transfer bütçesi yaratacak.

        15

        BABEL VE ŞENER'DE İŞ RESMİYETE KALDI

        Fulham'dan ayrılan Ryan Babel'le protokol yapan Galatasaray, bu transferde beklemeye geçti. Hollandalı futbolcunun kısa süre içerisinde resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor.

        16

        Galatasaray yerli transferinde de harekete geçti. Fenerbahçe ile olan sözleşmesi sona eren Şener Özbayrak'lı ile masaya oturan sarı-kırmızılıların, milli futbolcu ile anlaşma sağladığı öğrenildi.

        17

        Şener ile söz kesen Galatasaray'ın kısa süre içerisinde bu transferi açıklaması bekleniyor.

        18

        BENNACER İÇİN FİYAT SORULDU!

        Badou Ndiaye'nin kiralık sözleşmesinin bitmesinin ardından orta saha arayışlarına da başlayan Galatasaray'ın gündemine İtalya'dan Ismael Bennacer geldi. Fatih Terim'in daha önce de istediği Bennacer, Empoli'de performansını yukarı çekip piyasasını yükseltti.

        19

        Serie A'da küme düşen Empoli ile 2021'e kadar sözleşmesi bulunan Bennacer için devreye giren Galatasaray'ın, İtalyan ekibine Cezayirli futbolcu için fiyat sorduğu öğrenildi.

        20

        Bundesliga'dan iki kulübün resmi transfer teklifi yaptığı belirtilen Bennacer bu sezon Serie A'da 37 maça çıktı ve 4 asist yaptı. Arsenal altyapısında da bulunan Bennacer'in Empoli'ye satışında Londra ekibinin geri alma maddesinin bulunduğu da öğrenildi.

        21

        Altyaş milli takımlarında Fransa'nın formasını terleten Bennacer, A Milli Takım tercihini 2016 yılında Cezayir'den yana kullandı ve 8 maça çıktı.

        22

        DENİZ TÜRÜÇ PAHALI GELDİ

        Kadrosundaki yerli oyuncu sayısını artırmak isteyen Galatasaray'ın gündemindeki isimlerden olan Deniz Türüç transferi zora girdi. Kayserispor'un milli futbolcuyu elinden çıkarmak için gönülsüz olması, Deniz Türüç'ün ise transferi konusunda kararı yönetime bırakması, Galatasaray'ın elini kolunu bağladı.

        23

        Kayserispor'la olan sözleşmesinde 10 milyon Euro'ya serbest kalma maddesi bulunan Deniz için Kayserispor'un istediği fiyatın 4-5 milyon Euro civarında olduğu, Galatasaray'ın ise bu meblağı ödemek istemediği öğrenildi.

        24

        PORTEKİZ'DEN FORVET İDDİASI!

        Şampiyonlar Ligi'nde takımı sırtlayabilecek bir golcü arayışı bulunan Galatasaray'ın gündeminde Radamel Falcao, Mario Balotelli bulunurken Portekiz'den sürpriz bir iddia geldi.

        28

        BENJAMIN TETTEH GÜNDEME GELEBİLİR!

        Fatih Terim'in daha önce çok istediği Benjamin Tetteh, Galatasaray'ın gündemine yeniden girebilir! Yaşı genç ve ileride elinden çıkarabileceği oyuncuları transfer etmek isteyen Galatasaray, Benjamin Tetteh defterini de kapatmış değil.

        29

        Devre arası transfer döneminde de istenen Ganalı golcü oyuncu için yeniden girişimlerin yapılacağı öğrenildi. Şampiyonlar Ligi kozunu kullanmak isteyen sarı-kırmızılıların oyuncu tarafıyla bir sorun yaşamadığı ve Sparta Prag'la da anlaşma zemini aradığı kaydedildi.

        30

        Bu sezon Çekya Ligi'nde 28 maça çıkan 21 yaşındaki 1,92'lik santrfor, söz konusu bu mücadelelerde 11 gol atarken 3 de asist yaptı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ