Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray İspanya'dan flaş iddia! Galatasaray'dan son dakika transfer haberleri - Galatasaray Haberleri
        1

        PORTEKİZ'DEN ABOUBAKAR İDDİALARI DEVAM EDİYOR

        Portekiz'in en önemli spor sitelerinden A Bola, Galatasaray yardımcılarından Hasan Şaş'ın 'Aboubakar ile ilgilenmiyoruz' açıklamasına rağmen gündemine Kamerunlu golcünün transferini taşıdı.

        2

        A Bola'ya göre bir süredir sakatlık problemi çeken Vincent Aboubakar, Pazartesi günü Porto ile çalışmalara başlamak için kampa katıldı. Ancak Galatasaray'ın ilgisi nedeni ile Aboubakar'ın bavullarını açmadan yolunun İstanbul'a düşebileceği aktarıldı.

        3

        MARCA: "GALATASARAY İÇİN VEDALAŞTI"

        Galatasaray'da Fernando'nun Sevilla'ya transferinde takasta düşünülen Roque Mesa, İspanyol kulübüne veda etti.

        4

        Marca'nın haberine göre 30 yaşındaki orta saha oyuncusu Sevilla'nın antrenmanından önce teknik direktör Lopetegui ve takım arkadaşları ile vedalaştı.

        5

        Takım arkadaşlarıyla vedalaşan Mesa, ardından son kez Sevilla antrenmanına katıldı. İspanyol futbolcunun ardından Galatasaray ile görüşme gerçekleştireceği ve Fernando takasında sarı kırmızılı kulübe gideceği belirtildi.

        6

        Mesa, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada ''Sevilla'dan ayrılma ihtimali yüksek olan oyunculardan biri olduğumu biliyorum'' ifadelerini kullanmıştı. (Sporx)

        7

        BANEGA REST ÇEKECEK

        Galatasaray'ın Ever Banega'daki ısrarı sürüyor. Sevilla, sarı-kırmızılılardan Fernando'ya talip olurken Galatasaray, bu teklifi reddetti.

        8

        Fatih Terim'in Fernando'nun sadece takasta kullanılmasını istediği, Banega transferinin olmaması durumunda ise Brezilyalı yıldızın ayrılmasına sıcak bakmadığı öğrenildi.

        9

        Sevilla'da yerel basında çıkan habere göre Sevilla, Fernando için Galatasaray'a resmi teklifini yaparken sarı-kırmızılılar bu teklifi reddetti ve Banega ile takasta kullanmak istedi.

        10

        Daha önce Boca Juniors'tan aldığı teklifi Galatasaray için reddeden Ever Banega'nın menajeri, "Banega satış listesinde değil" açıklaması yapan Monchi ile bir kez daha görüşecek.

        11

        Arjantinli yıldızın menajeri Hirsig'in, Sevilla'nın sportif direktörüyle görüşeceği ve "Ya Galatasaray'a gitmesine izin verin ya da sözleşmesini uzatın" diyeceği iddia edildi.

        12

        ONYEKURU'NUN MENAJERİNDEN CSKA'YA YEŞİL IŞIK

        Galatasaray'da geçen sezon kiralık oynayan ve tekrar sarı kırmızılı takımın kadrosuna katmak istediği Henry Onyekuru için menajeri Guillam Kostet-Barmada'dan çarpıcı sözler geldi.

        13

        "Onyekuru, CSKA Moskova'yı Galatasaray için reddetti" haberleri hakkında konuşan Guillam Kostet-Barmada, "CSKA'nın Onyekuru için ciddi bir ilgisi var. CSKA'yı reddettiğimiz haberleri doğru değil. Ancak maalesef daha fazla bir şey söyleyemem" cevabını verdi.

        14

        Nijeryalı futbolcunun Şampiyonlar Ligi'nde oynama hayali nedeniyle yeni sezonda da kiralık olarak Galatasaray forması giymek istediği belirtiliyordu. Onyekuru'yu isteyen Rus ekibi CSKA ise gelecek sezon Avrupa Ligi'nde mücadele edecek.

        15

        Bonservisi Premier Lig ekibi Everton'da bulunan 22 yaşındaki futbolcu, geçen sezon sarı kırmızılı forma ile 44 maça çıkarken 16 gol ve 6 asist üretmişti. (Sporx)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ