Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Falcao'da kritik gün! Orta sahaya yeni tangocu! Galatasaray'dan son dakika transfer haberleri - Galatasaray Haberleri
        1

        Yeni sezonda hem Süper Lig hem de Şampiyonlar Ligi'nde fırtınalar estirmek isteyen Galatasaray'da en büyük gündem maddesi forvet transferi...

        2

        Sarı-kırmızılılarda Monaco'nun yıldız golcüsü Radamel Falcao için bekleyiş devam ediyor.

        3

        Kolombiyalı golcü ile büyük ölçüde anlaşan sarı-kırmızılıların önündeki tek aşama Monaco'nun bonservis inadının kırılması...

        4

        Fransız ekibinin bonservis görüşmelerinde düşünmek için Galatasaray'da verdiği sürenin bugün dolacağı ifade edilirken Falcao'nun da kulübüne rest çektiği kaydedildi.

        5

        Tecrübeli oyuncunun Monaco yönetimine Galatasaray'la anlaştığını belirtip "Bırakın gideyim" çıkışı yaptığı ifade edildi.

        6

        Aslan'la senelik 5 milyon Euro'dan 3 yıllık anlaşmaya vardığı belirtilen Falcao'nun sözleşmesinde bonusların da bulunduğu kaydedildi.

        7

        Galatasaray yönetimi, Monaco'yu bonservis konusunda ikna etmek için temaslarını sürdürürken Falcao ve teknik heyet cephesinden de heyecanlandırıcı gelişmeler geldi.

        8

        Kolombiyalı golcünün eşi Lorelei Taron, İnstagram'da kendisine "Come to Galatasaray yenge" yazan taraftarların yorumlarını beğendi.

        9

        Sarı-kırmızılı takımın yardımcı antrenörlerinden Ümit Davala ise bir Instagram sayfasında "Falcao ile anlaşıldı" paylaşımını beğendi.

        10

        Tüm bu gelişmeler, taraftarlarda heyecan fırtınası yaratırken Kolombiyalı golcünün bir an önce takıma katılması için camiada gün sayılıyor.

        11

        YOLCUDUR DIAGNE

        Falcao cephesinde bu gelişmeler yaşanırken sarı-kırmızılıların mevcut forveti Mbaye Diagne'nin de transferinin bu hafta gerçekleşmesi bekleniyor.

        12

        Katar basınında çıkan haberlere göre Senegalli golcü için Al Rayyan Kulübü ile 14 milyon Euro'ya anlaşmaya varıldı.

        13

        İstanbul'daki evini boşaltan yıldız ismin ayrılığının Falcao ile birlikte açıklanması bekleniyor.

        14

        ORTA SAHAYA YENİ TANGOCU

        Orta sahaya takviye için arayışlarını sürdüren Galatasaray'da yeni bir isim daha gündeme geldi.

        15

        Son olarak Inter'in kadroda düşünmediği Radja Nainggolan ile görüşmelerde bulunan sarı-kırmızılılar, bu transferin gerçekleşmeme ihtimaline karşı Milan'da forma giyen Lucas Biglia için nabız yokladı.

        16

        İtalyan basınında çıkan haberlere göre Milan'ın, mali kısıtlamalar nedeniyle Arjantinli orta sahayı göndermeye sıcak baktığı kaydedildi.

        17

        Haberde Galatasaray'ın bu transfer için 6 milyon Euro'yu gözden çıkardığı öne sürüldü.

        18

        Aslan'ın bu transferde yalnız olmadığı ve bir başka Serie A ekibi Genoa'nın da tecrübeli oyuncu için masada olduğu kaydedildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ