Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray son dakika transfer haberi: Stoper için rota İngiltere! - Galatasaray Haberleri
        1

        Ara transfer döneminde kadrosuna Henry Onyekuru, Jesse Sekidika ve Marcelo Saracchi'yi katan Galatasaray'da artık en büyük hedef stoper takviyesi.

        2

        Luyindama'nın sezonu kapatmasının ardından bu bölgedeki eksiği kapatmak için İtalya'da yoğun temaslarda bulunan sarı-kırmızılılar, beklediğini bulamamıştı.

        3

        İkinci başkan Abdurrahim Albayrak ve kurmayları Sampdoria'da forma giyen Murillo ve Roma'da ter döken milli futbolcu Mert Çetin'i kiralamak için çok uğraşsa da mutlu sona ulaşamadı.

        4

        Murillo, La Liga ekiplerinden Celta Vigo'ya transfer olurken Mert Çetin ise Roma'da kaldı. Sarı-kırmızılılar, bu gelişmelerin ardından ise stoper için rotayı İngiltere'ye kırdı.

        5

        Aslan, Arsenal'de bu sezon formayı unutan Shkodran Mustafi'yi gündemine aldı.

        6

        Arsenal'le sözleşmesi gelecek sezon sona erecek olan tecrübeli stoper için nabız yoklamaya başlayan yöneticiler, uygun bir bonservisle transferi ya da satın alma opsiyonlu kiralama seçeneklerini İngilizler'e sunacak.

        7

        Teknik direktör Fatih Terim'in de bu transfere onay verdiği belirtilirken yönetim bu transferi noktalamak için şartları zorlayacak.

        8

        Bu sezon ligde sadece 3 maçta forma giyen Mustafi'nin oynayacağı bir takıma gitmek istediği ve bu nedenle gelen teklifleri değerlendirmeye aldığı kaydedildi.

        9

        MENSAH SESLERİ!

        Tottenham'dan Victor Wanyama'yı kiralamak için teklif yapsa da Tottenham'dan olumlu yanıt alamayan Galatasaray gözünü tanıdık bir isme çevirdi.

        10

        Tottenham'dan Kenyalı orta saha için olumlu yanıt alamayan Galatasaray, Kayserispor'da kadro dışı bırakılan Bernard Mensah için nabız yoklamaya başladı.

        11

        Kulübünde mutsuz olan Ganalı oyuncunun da bu transfer sıcak baktığı belirtilirken satın alma opsiyonlu kiralama teklifi ile Kayserispor'un kapısının çalınacağı kaydedildi.

        12

        25 yaşındaki oyuncunun durumunun birkaç gün içinde netleşmesi bekleniyor.

        13

        MARCAO'YA TALİP VAR

        İspanya'da yayın yapan Sport gazetesi, La Liga ekiplerinden Espanyol'un Marcao ile ilgilendiğini yazdı.

        14

        Katalan ekibinin 23 yaşındaki futbolcuyu Portekiz döneminden beri takip ettiği kaydedilirken 5 milyon Euro'yu gözden çıkardığı ileri sürüldü.

        15

        Marcao'yu geçtiğimiz sezonun devre arasında 4 milyon Euro bonservisle Chaves'ten transfer eden sarı-kırmızılıların ise bu teklife olumlu yanıt vermesi zor görünüyor.

        16

        DIAGNE, İSTANBUL'DA

        Galatasaray'ın sezon başında Club Brugge'e kiraladığı Mbaye Diagne, İstanbul'a geldi.

        17

        Belçika ekibinde kadro dışı bırakılan Senegalli golcünün sarı-kırmızılı takıma katılacağı bildirildi.

        18

        BELHANDA YALANLADI

        Galatasaray'ın Faslı yıldızı Younes Belhanda, takımdan ayrılacağı yönündeki iddiaları yalanladı.

        19

        Tecrübeli 10 numara, Twitter hesabından "Galatasaray'dan ayrılmayacağım. Sezonun ilk yarısı zordu ama üç yıl üst üste 3. şampiyonluğuma ulaşacağım." açıklamasını yaptı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ