Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Dünyaca ünlü golcü için geri sayım! - Galatasaray'dan son dakika transfer haberleri - GS Haberleri - Galatasaray Haberleri
        1

        Galatasaray'da transfer konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor...

        2

        Habertürk Spor'dan Erhan Kaan Adıgüzel'in haberine göre; Süper Lig’de geride kalan 4 hafta sonunda sadece 2 gol atan Galatasaray, önceliğini forvet transferine verdi.

        3

        Bir süredir kendisine takım arayan Mauro Icardi’nin peşinde olan Sarı-Kırmızılı yönetim, Arjantinli yıldıza her an imza attırabilir.

        4

        Avrupa’da bugün sona erecek olan transfer döneminin son gününde Icardi’ye iyi bir teklif gelmezse, 29 yaşındaki forvet rotasını İstanbul’a çevirecek.

        5

        Geçtiğimiz günlerde İstanbul’a gelen Icardi’nin karısı ve aynı zamanda menajeri olan Wanda Nara, şehri çok sevdiğini belirtmişti.

        6

        Ancak bir süredir İngiltere ve İtalya’dan teklif bekleyen golcü oyuncu, kararını yarın Galatasaray yönetimine bildirecek.

        7

        PSG’den yılda 8.5 milyon Euro kazanan Icardi’yi bedelsiz kiralamak isteyen Cimbom, yıldız forvetin maaşının 3 milyon Euro’sunu ödeyecek.

        8

        YENİDEN HARİT

        Öte yandan iddialara göre; kadrosuna hücuma yönelik bir orta saha oyuncusu katmak isteyen Cimbom'da gündeme yeniden Amine Harit geldi.

        9

        Schalke 04 forması giyen oyuncu için görüşmeler hız kazandı.

        10

        Premier Lig'den Leicester City'nin de istediği Harit ile maaş konusunda pazarlıklar sürüyor.

        Haberi Hazırlayan: Ahmet Hamdi Girgin

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ