Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray SON DAKİKA: İrfan Can Kahveci için son teklif! - Galatasaray Haberleri
        1

        ONYEKURU

        Galatasaray ilk olarak Henry Onyekuru'u açıklayacak. Nijeryalı oyuncunun bonservisini alabilmek için Monaco ile görüşmelerini sürdüren sarı-kırmızılılar, Fransız ekibiyle anlaşma sağladı.

        2

        Galatasaray'ın, Monaco'yu 250 bin Euro'luk kiralama bedeli ve 6 milyon Euro'luk satın alma opsiyonuyla birlikte ikna ettiği ve Onyekuru transferini açıklamaya artık saatler saydığı öğrenildi.

        3

        23 yaşındaki futbolcu, daha önce 2 dönem sarı-kırmızılı formayı giymişti. Onyekuru, Galatasaray'da 56 resmi maçta görev aldı ve 17 kez fileleri havalandırdı.

        4

        HALİL DERVİŞOĞLU

        Santrfor rotasyonunda sıkıntı yaşayan Galatasaray, İngiltere Championship ekiplerinden Brentford'un genç oyuncusu Halil Dervişoğlu’nu kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

        5

        Galatasaray'ın transfer görüşmelerine başladığını açıkladığı 21 yaşındaki golcü oyuncu Halil Dervişoğlu, İstanbul'a geldi. Hollanda'dan uçakla İstanbul Havalimanı'na gelen Halil'i, sarı-kırmızılı kulübün yetkilisi karşıladı.

        6

        İngiltere Championship ekiplerinden Brentford'un formasını giyen Halil, Ümit Milli Futbol Takımı'nda da oynuyor.

        7

        ASLAN İRFAN

        Galatasaray Fatih Terim'in ısrarla istediği ve sarı-kırmızılı kulübe transfer olmak istediği babası tarafından açıklanan İrfan Can Kahveci için de Başakşehir'in kapısını bir kez daha çaldı.

        8

        Tecrübeli çalıştırıcının 'Daha ciddi görüşmeliyiz' dediği İrfan Can Kahveci için Göksel Gümüşdağ'la başkan Mustafa Cengiz ve Abdurrahim Albayrak görüştü.

        9

        İrfan'ın bonservisi için 6 milyon Euro öneren Cimbom, ayrıca sonraki satışından yüzde 50 kâr ortaklığı da teklif etti. Turuncu lacivertlilerin, oyuncunun değerinin artacağı düşüncesiyle bu teklife sıcak baktığı öğrenildi.

        10

        DİAGNE İÇİN GÖRÜŞMELER BAŞLADI

        Sarı Kırmızılı ekip, Premier Lig ekibi West Bromwich Albion ile Mbaye Diagne'nin transferi için görüşmelere başladı. Galatasaray, Diagne'yi kiralamak isteyen West Bromwich'ten 800 bin euro talep etti.

        11

        West Bromwich'in bu rakamı kabul etmesi halinde transferin sonuçlanacağı ifade edildi. İngiliz medyası, kulübün bu transferi kiralama ve satın alma opsiyonuyla gerçekleştirmek istediğini vurguluyor.

        12

        İTALYA'DAN YENİ GOLCÜ

        Golcü transferi arayışlarını sürdüren Galatasaray'da Simone Zaza ismi gündeme geldi.

        13

        Sarı-kırmızılı kurmaylar, Seria A ekibi Torina'ya kiralama teklifi sundu. 29 yaşındaki İtalyan oyuncunun da Galatasaray'a sıcak baktığı öğrenildi.

        14

        FALACO

        Başkan Mustafa Cengiz'in "Güney Amerika'dan kendisine teklifler var ancak henüz beğenmedi" dediği Falcao'nun ülkesi Kolombiya'dan sonra eski kulübü River Plate'in bulunduğu Arjantin'den de iddia geldi.

        15

        TNT Sports Arjantin'in haberine göre Radamel Falcao kariyerine Türkiye'de devam etmeyecek! Kolombiyalı yıldız, Güney Amerika'ya dönerek futbol hayatını burada sürdürmek istiyor!