Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Buruk'un 11'i... GS Adana Demirspor maçı biletleri bitti mi ve hangi kanalda yayınlanacak? - Futbol Haberleri
        1

        Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında deplasmanda bu akşam Adana Demirspor ile karşılaşacak. Yeni Adana Stadı'nda yapılacak maç saat 20.00'de başlayacak. Müsabakayı hakem Halil Umut Meler yönetecek.

        2

        Teknik direktör Okan Buruk yönetiminde sezona iyi bir başlangıç yapan sarı-kırmızılılar, 7 müsabakada 5 galibiyet, birer beraberlik ve yenilgi yaşadı. Bu performansının karşılığında 16 puan elde eden Galatasaray, haftaya averajla ikinci girdi. Galatasaray ile aynı puanı toplayan Adana temsilcisi ise liderlik koltuğunda oturuyor.

        3

        ICARDI VE YUSUF YOK

        Sarı-kırmızılı ekipte Adana Demirspor maçı öncesinde Yusuf Demir ve Mauro Icardi dışında eksik oyuncu bulunmuyor. Galatasaray'dan yapılan açıklamada dün gerçekleştirilen antrenmanda ağrı hisseden iki futbolcu Adana'ya götürülmediği belirtildi.

        4

        ÜST ÜSTE LİDERLERLE KARŞILAŞIYOR

        Galatasaray, ligde son 2 maçında liderlik koltuğunda oturan takımlarla oynuyor. igin 7. haftasında liderlik koltuğunda oturan Arabam.com Konyaspor'u konuk eden sarı-kırmızılılar, rakibini mağlup ederek maç fazlasıyla da olsa liderliğe yükseldi.

        5

        Sekizinci haftaya ikinci sırada giren Galatasaray, bu kez de averajla önünde olan Adana Demirspor'a konuk olacak.

        6

        YUNUS AKGÜN, ADANA DEMİRSPOR'A KARŞI

        Galatasaray'da Yunus Akgün, son 2 sezonu kiralık olarak geçirdiği Adana temsilcisine karşı forma giyecek. 2020-2021 ve 2021-2022 sezonlarını Adana Demirspor'da kiralık olarak geçiren milli futbolcu, etkili performansı nedeniyle bu dönem sarı-kırmızılıların kadrosunda kaldı.

        7

        Yunus, mavi-lacivertli formayla geçen sezon Galatasaray'a 2 lig maçında 3 gol attı. Milli futbolcu, bu kez sarı-kırmızılı formayla eski takımına karşı ter dökecek.

        8

        ADANA DEMİRSPOR'DA BEŞ ESKİ GALATASARAYLI

        Adana temsilcisinin kadrosunda daha önce sarı-kırmızılı formayı terletmiş 5 futbolcu bulunuyor. Mavi-lacivertli ekipte top koşturan Badou Ndiaye, Mustafa Kapı, Emre Akbaba, Younes Belhanda ve Henry Onyekuru, daha önce farklı zamanlarda Galatasaray'da top koşturdu.

        9

        Söz konusu oyuncular, karşılaşmada eski takımlarına karşı üstünlük kurmak için mücadele edecek.

        10

        ASLAN SON BEŞ MAÇINI KAYBETMEDİ

        Galatasaray, Süper Lig'de yaptığı son 5 maçta yenilmedi. Ligde son mağlubiyetini 2. haftada sahasında Bitexen Giresunspor'a karşı yaşayan sarı-kırmızılılar, sonrasındaki 5 mücadelede 4 galibiyet, 1 beraberlik aldı. "Cimbom"un galibiyet serisi 3 maça çıktı. Söz konusu müsabakalarda 8 gol atan Galatasaray, kalesinde 4 gol gördü.

        11

        KAZANAN 11'LE DEVAM!

        Gözünü zorlu deplasmanda 3 puana çeviren sarı-kırmızılılarda teknik direktör Okan Buruk, kazanan 11’ine güveniyor. Adana Demirspor deplasmanının sert geçeceğini düşünen genç teknik adamın, savunmaya daha çok yardım eden Van Aanholt ile rakip stoperleri yoran Gomis’i ilk 11’de görevlendireceği öğrenildi.

        12

        MUSLERA

        22

        GOMIS

        Haberi Hazırlayan: Çağatay Çelik

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ