Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'ın Başakşehir maçı muhtemel 11'i - Galatasaray Başakşehir maçı ne zaman, hangi kanalda? - Galatasaray Haberleri
        1

        Habertürk Spor'dan Erhan Kaan Adıgüzel'in haberine göre; Süper Lig’de bu akşam Başakşehir’i ağırlayacak olan Galatasaray’da en çok merak edilen konu sakatların oynayıp oynayamayacağı...

        2

        Milli takım arasında gittikleri ülke takımlarından sakat gelen Ryan Babel ve Fernando Muslera, takımla birlikte çalışmalara katılamamıştı. Ancak her iki oyuncuya da yoğun tedavi uygulandı.

        3

        Dizinde ödem olan Babel, sakatlığı tam olarak geçmese de teknik direktör Fatih Terim’e oynamak istediğini belirtti. Aynı şekilde belinde ağrılar bulunan Muslera’nın da hocasından kritik maçlar öncesi oynama isteği teknik heyeti sevindirdi.

        4

        Başakşehir ve Club Brugge maçlarıyla başlayacak zorlu parkur öncesi her iki oyuncusunun da fedakarlık yaptığını düşünen Terim’in, bu akşam Muslera’yı ilk 11’de sahaya sürüp, Babel’in son durumuna maç saatine doğru karar vereceği öğrenildi.

        5

        Dizindeki ödem tamamen geçmese de inen Babel’in bir terslik çıkmazsa oynaması bekleniyor. Luyindama ise bu maçta forma giyemeyecek.

        6

        3’LÜ SİSTEME DEVAM

        Gaziantep deplasmanında oynattığı 3’lü sistemden memnun olan teknik direktör Fatih Terim, bu formata devam edecek. Başakşehir önünde Luyindama’nın yokluğunda Ryan Donk, savunmada Ahmet Çalık ve Marcao’yla birlikte forma giyecek.