Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Kasımpaşa Galatasaray'ın Kasımpaşa maçı muhtemel 11'i - Kasımpaşa Haberleri
        1

        Kasımpaşa, Süper Lig'in 3. haftasında Galatasaray'ı konuk edecek. Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda saat 19.15'te başlayacak müsabakayı hakem Fırat Aydınus yönetecek.

        2

        Ligdeki ilk iki maçında GZT Giresunspor ve Atakaş Hatayspor'u yenerek sezona iyi başlayan Galatasaray, Kasımpaşa müsabakasını da kayıpsız geçmeye çalışacak.

        3

        Kasımpaşa ise ligdeki ilk maçında Atakaş Hatayspor ile berabere kalırken, ikinci maçında GZT Giresunspor'u mağlup ederek 4 puan topladı.

        4

        GALATASARAY'DA 3 EKSİK

        Galatasaray'ın GZT Giresunspor ile oynadığı maçta takım arkadaşı Kerem Aktürkoğlu'na uyguladığı şiddet nedeniyle hem 8 maç men cezası alan hem de kadro dışı bırakılan Marcao, kadroda yer alamayacak. Sarı-kırmızılı takımda tedavisine devam edilen Arda Turan ile lisansı çıkarılamayan Oğulcan Çağlayan da karşılaşmanın kadrosunda bulunamayacak.

        5

        Kasımpaşa'da yeni transfer Ryan Donk'un, kondisyon olarak henüz hazır olmaması nedeniyle forma giymesi beklenmiyor.

        6

        MORUTAN FORMA GİYEBİLECEK

        Galatasaray'da yeni transfer Olimpiu Vasile Morutan, görev verilmesi durumunda yeni takımıyla ilk maçını oyanayabilecek. Romanya'nın FCSB ekibinden transfer edilen ve 5 yıllık sözleşme imzalanan 22 yaşındaki futbolcunun lisansı çıkarıldı.

        7

        SON 8 MAÇINI KAZANDI

        Galatasaray, Süper Lig'deki son 8 karşılaşmasından galibiyetle ayrıldı. Sarı-kırmızılı takım, ligde geçen sezonun son 6 haftası ile bu sezonun ilk 2 haftasında oynadığı müsabakaları kazanarak 8 maçlık galibiyet serisi yakaladı. Galatasaray, ayrıca ligdeki son 11 maçında rakiplerine mağlup olmadı.

        8

        GALATASARAY'IN MUHTEMEL 11'İ

        Muslera

        9

        Boey

        16

        Barış Alper

        17

        Morutan

        18

        Diagne

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ