Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'ın transfer hedefindeki Joao Felix'e bir talip daha! Newcastle United da devrede - Galatasaray Haberleri
        1

        Atletico Madrid'de istediğini sahaya yansıtamayan Joao Felix'in yeni takımı netlik kazanıyor.

        2

        İngiliz basını Chronicle Live'da yer alan habere göre; Newcastle, Joao Felix'i kadrosuna katmak istiyor.

        3

        Habere göre İngiliz ekibi, kısa süre içinde Atletico Madrid'e Felix için 13 milyon euroluk bir kiralama teklifi sunacak.

        7

        JOAO FELIX KİMDİR?

        10 Kasım 1999'da doğan Félix, profesyonel futbol kariyerine 2016 yılında Porto B takımında başladı. 2018 yılında Benfica'ya transfer oldu ve burada çıkışını gerçekleştirdi.

        8

        Félix, 2018-2019 sezonunda Benfica ile büyük bir çıkış yakaladı. 20 gol atarak Primeira Liga'da en iyi genç oyuncu seçildi ve takımının şampiyonluğuna katkıda bulundu. Performansıyla dikkat çeken oyuncu, Avrupa'nın önde gelen kulüplerinin ilgisini çekti.

        9

        2019 yazında Atlético Madrid'e transfer olan João Félix, 120 milyon avroluk bir rekor bedelle takıma katıldı.

        10

        İspanya'da ilk sezonunda hızla adapte oldu ve La Liga'da 9 gol attı. Ayrıca UEFA Şampiyonlar Ligi'nde de başarılı performans sergiledi.

        11

        Félix'in oyun tarzı, hızı, teknik becerileri ve gol yeteneğiyle ön plana çıkıyor. Oyun zekası ve top sürme becerisiyle takımına katkı sağlayan bir oyuncu olarak biliniyor. Hücum hattında forvet veya kanat pozisyonlarında görev yapabiliyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ