Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray Yeni Malatyaspor maçı ne zaman, saat kaçta? Galatasaray Yeni Malatyaspor maçı hangi kanalda? Fatih Terim'in muhtemel 11'i - Galatasaray Haberleri
        1

        Ziraat Türkiye Kupası’nda ağırladıkları Yeni Malatya’yla bu kez ligde karşılaşacak olan Galatasaray’da Chiristian Luyindama, cezası nedeniyle bugün forma giyemeyecek.

        2

        Habertürk Spor'dan Erhan Kaan Adıgüzel'in haberine göre; savunmada Marcao’nun yanında kimi oynatacağını düşünen teknik ditrektör Fatih Terim, tercihini Ryan Donk’tan yana kullanmaya karar verdi.

        3

        Gördüğü kırmızı kart nedeniyle gelecek hafta Fenerbahçe derbisinde de oynayamayacak olan Luyindama’nın açığını fiziksel açıdan Donk’un kapatacağını düşünen deneyimli teknik adam, savunmadaki diğer alternatifleri Ahmet Çalık ve Semih Kaya’yı ise yedek soyundurmayı planlıyor.

        4

        EMRE’NİN YERİNE LİNNES

        Yeni Malatya’yla kupada oynanan maçta performansı yetersiz kalan Emre Taşdemir, oyundan çıkarken tribünler tarafından da ıslıklanmıştı.

        5

        Maç sonu taraftarlara bu konuda sitem eden teknik direktör Fatih Terim de 24 yaşındaki öğrencisinin performansından memnun kalmadı.

        6

        Nagatomo’nun sakatlığında sol bekten istediği verimi alamayan İmparator’un, bugünkü karşılaşmada Martin Linnes’e görev vermesi bekleniyor.

        19

        Luyindama’nın oynayamayacağı derbi öncesi stoperdeki bir diğer isim Marcao, Yeni Malatya önünde sarı kart görmesi halinde Kadıköy’de forma giyemeyecek.

        20

        Brezilyalı savunmacının yanı sıra Henry Onyekuru, Martin Linnes ve Emre Taşdemir de sınırda bulunan oyuncular arasında yer alıyor.

        21

        Kadıköy’e daha fazla eksikle gitmek istemeyen tecrübeli çalıştırıcının, Yeni Malatya önünde dikkatlı davranmaları konusunda özellikle bu 4 oyuncusunu uyardığı öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ