Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Garry Rodrigues'ten flaş açıklamalar: Sneijder, Fatih Terim, Tudor, şampiyonluk, Galatasaray, transfer... - Galatasaray Haberleri
        1

        Garry Rodrigues'e Başkan Mustafa Cengiz'in geçen hafta verdiği röportajda "Fatih Terim takımda tutmaya karar verirse ve Rodrigues de kalmak isterse, 50 milyon Euro verseler de satmam'' sözleri hatırlatıldı.

        2

        Sabah'ta yer alan habere göre Rodrigues bir hayli keyiflendi, kahkaha attı, sonra da espriyi patlattı: "50 milyon Euro mu? O paraya o zaman Salah'ı alsınlar! Şaka yapıyorum tabii ki Salah çok değerli bir oyuncu."

        3

        "Ben burada mutluyum ve kalmak istiyorum. Elbette hem benim hem de kulüp için iyi bir takımdan ciddi bir teklif gelirse oturur konuşuruz ve neler olacağına bakarız."

        4

        "Ama Galatasaray çok büyük bir kulüp ve buradan basit bir takıma gitmek istemem. Galatasaray'la Şampiyonlar Ligi'nde oynamak hayalim."

        5

        "HASAN ŞAŞ İDOLÜM"

        "Hasan Şaş daha iyi olmam için benimle sürekli konuştu. O da benim gibi sağ ayağını kullanıyor ve sol kanatta oynamayı seviyordu."

        6

        "Zamanlama konusunda beni hep uyardı, ne zaman pas atmam ne zaman şut çekmem gerektiği gibi..."

        7

        "Fatih Terim ve ekibi, beni tamamen olumlu anlamda değiştirdi. Hasan Şaş zaten benim küçükken idolümdü. Futbolculuğu dönemini çok iyi hatırlıyorum."

        8

        "GOMIS İŞİMİ KOLAYLAŞTIRDI"

        "Benim görevim Gomis'e gol attırmak. Eğer topu ona doğru zamanında verirseniz golü atar. Çünkü hisleriyle oynuyor."

        9

        "Ve hem topun nereye geleceğini hem de topu nereye vuracağını iyi biliyor. Gomis saha içinde hem benim hem de takım için işleri kolaylaştırıyor."

        10

        "RAKİPLERİMİZDEN 1 KİŞİ FAZLAYDIK!"

        "Şampıyonluk kolay gelmedi. Son düdüğe kadar 'Bitti bu iş' demedim. Zaten Göztepe maçını kaybetseydik bir yılımız boşa gidiyordu."

        11

        "Bu sezon sanki rakiplerimizden 1 kişi fazla oynadık. Taraftarımız muhteşemdi. Bizi 12 kişi oynattılar. Onların desteği ile şampiyon olduk."

        12

        "SNEIJDER'DEN ÖVGÜ DOLU SÖZLER DUYMAK GÜZELDİ"

        "Sneijder'ın geçen sezon Galatasaray'da olması, transfer teklifini düşünmeden kabul etmemi sağladı. Sneijder ayrılsa da konuşmaya devam ettik."

        13

        "Hatta geçenlerde İstanbul'a geldiğinde görüştük, çay içtik. Bana 'Çok şaşırdım! Çünkü bu sezonun en iyisi sensin' dedi. Sneijder'den bunları duymak çok güzeldi."

        14

        "ARTIK HERKES MUTLU"

        "Fatih Terim her şeyi değiştirdi. Geldikten sonra benimle yüz yüze konuştu. 'Senin gibi oyuncu yok bu takımda. Sen farklısın' dedi. Futbolda hocanızla bu tip diyaloglar kurabilmeniz çok önemli."

        15

        "Elbette kendime güveniyorum, kalitemi de biliyorum ama Fatih Terim'in bana olan güvenini hissedince tüm gücümle onun beklentilerine karşılık vermek istedim."

        16

        "Artık herkes mutlu. Herkes takımı için her şeyini verdi. Bizimle sürekli konuştu. Teknik-taktik açıdan da çok zeki olduğunu söyleyebilirim."

        17

        ŞAMPİYONLUĞA AÇTIM

        "Göztepe maçı hayatımın en duygusal günüydü. Zaten kendimi tutamadım ve ilk şampiyonluğum için ağladım. Kariyerimdeki en iyi sezonumu yaşadım."

        18

        "Başarıya açtım ve takım için her şeyimi verdim. Sonunda da kariyerimin ilk şampiyonluğunu elde ettim. Tanrı'ya şükürler olsun."

        19

        "Bugünler hayatımın en güzel günleri. Keyfini çıkarıyorum. Göztepe maçı hayatımın en duygusal günüydü ki zaten şampiyon olunca kendimi tutamadım ve ağladım."

        20

        O ADAMI UNUTUN

        Tudor'la ilgili soruya, "O adamı unutun lütfen" demekle yetinen yetenekli sol açık Fatih Terim'i ise yere göğe sığdıramadı...

        21

        Galatasaray sezona Igor Tudor'la başladığı için Rodrigues'e Tudorlu dönem soruldu, cevabı, "Sezonun ilk yarısında zaman zaman yedek kaldım. Şaşırdım ama hoca kararıydı."

        22

        "Kabul etmeniz gerek. O zaman da iyi oynuyordum ama demek ki bir şeyler eksikmiş" oldu.

        23

        Tudor'la PAOK'ta geçmişten kalan bir sorununuz mu vardı?" sorusuna ise cevap vermek istemeyip, "O adamı unutun!" demekle yetindi.

        24

        RODRIGUES'TEN İNCİLER

        "Kendi pozisyonumdan bu sezon Türkiye'de en çok Trezeguet dikkatimi çekti. Oyun tarzını ve driplinglerini beğeniyorum. İyi bir sezon geçirdi."

        25

        "Kız çocuğum var. Şimdi eşim ikinci çocuğumuza hamile ve erkek babası olacağım. İkinci çocuğum bana ve Galatasaray'a uğurlu geldi."

        26

        "Beşiktaş ve Fenerbahçe taraftarı sokakta beni gördüklerinde fotoğraf çektiriyor. Saha içinde pozitif bir izlenim bırakırsan, dışarıda insanlar da sana pozitif davranıyor."

        27

        "Elbette fotoğraf sırasında pençe (Kartal) ya da elleriyle rakam (6) yapmak isteyenler oluyor, o zaman poz vermiyorum."

        31

        "Türkiye'de yaşamaktan mutluyum. Buraya gelmekten ve burada yaşamaktan hiç endişe etmedim."

        32

        "Zaten Hollanda'da Türk mahallesinde büyüdüm ve Türk insanının misafirperverliği ve sıcaklığını biliyordum."

        33

        "Dizi izliyorum. En sevdiğim dizi La Casa De Papel. Profesör karakteri favorim. Bizim takımdan Fernando profesöre benziyor, saha içindeki beynimiz o."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ