Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Giresunspor Giresunspor teknik direktörü Metin Diyadin:"Zamana ihtiyacımız var" - Futbol Haberleri

        Spor Toto 1. Lig takımlarından Giresunspor'un teknik direktörü Metin Diyadin, yeni sezon öncesinde değerlendirmelerde bulundu.

        Ligin ilk haftasında iç sahada oynayacakları Eskişehirspor maçının hazırlıklarına 1 Ağustos Çarşamba günü Giresun'da başlayacaklarınıhatırlatanDiyadin, hedeflerinin rakipleri karşısında galip gelerek sezona iyi bir başlangıç yapmak olduğunu vurguladı.

        "ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR"

        Sezon öncesi kamplarından fiziksel anlamda memnun olduğunu ifade eden Diyadin, kurdukları yeni kadroda takım olgusunun oluşması gerektiğini belirterek, "Lige hazır değiliz. Bu nedenle zamana ihtiyacımız var. Taşların yerine oturması kolay değil. Ligin başlangıcına kadar çok çalışarak takım olgusunu oturtmayı hedefliyoruz." diye konuştu.

        Transferler için yönetimle görüştüğünü kaydeden Diyadin, "Yeniden bir kadro oluşturduk. Bu nedenle halen eksikliklerimiz var. Yönetim kurulu ile görüştüm. Orta saha ve kanatlar için 3-4 oyuncu talep ettim. Yönetim kurulu şu anda çalışmalarını sürdürüyor." değerlendirmesinde bulundu.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ