Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Gönül Dağı son bölüm yayınlandı! TRT 1 Gönül Dağı 76. bölüm full kesintisiz izle!
        1

        İlk bölümü 17 Ekim 2020 tarihinde TRT 1 ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı Mustafa Çiftçi'nin kaleminden bozkır hikâyelerinden esinlenerek çekilmiştir. Köprü Film yapımı dizinin yapımcılığını Ferhat Eşsiz üstlenmektedir. İşte Gönül Dağı dizisi 76. son bölüm hakkında...

        2

        GÖNÜL DAĞI SON BÖLÜM İZLE

        Gönül Dağı 76. bölüm tek parça izleme ekranı, diziyi kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler için erişime açıldı. Gönül Dağı son bölüm izlemek için TRT 1'in resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

        3

        GÖNÜL DAĞI 76. BÖLÜM ÖZETİ

        Amcaoğulları sıcak su ihalesini alırlar. Kasabadaki her eve sıcak su sistemini kuracaklardır. Fakat kasabalı bu fikre sıcak bakmayınca amcaoğulları çözüm arayışına girer. Taner’in bulacağı çözüm ne olacaktır? Elif ve Kenan söz yüzüklerini taktıktan sonra nişan hazırlıklarına başlayacaktır. Fakat Elif, nişan için çok hevesli değildir. Bunu fark eden Kenan bir karar alır ve Dişçi Musa’yla beraber bir yolculuğa çıkar. Elif, Kenan’ın ortadan kaybolması üzerine endişelenirken Kenan yanında Elif’i şaşkına çevirecek biriyle çıkagelir. Elif ve Kenan’ın evlilik yolculuğu nasıl sürecektir?