Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Gülçin Ergül'ün acı günü! Erdal Şeyda Lafçı'ya veda edemedi...
        1

        İş insanı Erdal Şeyda Lafçı'nın kullandığı ve içinde bir dönemin popüler müzik grubu Hepsi'nin eski üyelerinden şarkıcı Gülçin Ergül'ün bulunduğu otomobil, pazartesi gecesi İzmir-İstanbul otoyolu Susurluk mevkisinde aynı yöne giden Cengiz Y. idaresindeki TIR'ın dorsesine çarptı.

        2

        Kazanın etkisiyle savrulan otomobil, yol kenarındaki bariyerlere çarparak durabildi. Sürücü Lafçı kaza yerinde hayatını kaybetti, Ergül ise hafif yaralandı.

        3

        İZMİR'DE DEFNEDİLDİ

        Erdal Şeyda Lafçı'nın cenazesi ise savcılık incelemesinin ardından sevk edildiği Balıkesir Devlet Hastanesi'nin morgundan alınarak İzmir'e gönderildi. Lafçı'nın naaşı, bugün İzmir Narlıdere Şehitlik Camii'ndeki öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Karabağlar Mezarlığı'na defnedildi.

        4

        Kazanın ardından hastaneye kaldırılan Gülçin Ergül ise tedavisi devam ettiği için cenazeye katılamadı.

        5

        Ünlü şarkıcı, akşam saatlerinde taburcu edildi.

        6

        "SEN BENİM MELEĞİMSİN"

        Kaza sonrası Gülçin Ergül sosyal medya hesabından sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı'nın fotoğrafını paylaşarak, "Sen benim meleğimsin... Hep öyleydin aşkım..." ifadelerini kullandı.

        7

        ACI TESADÜF

        Gülçin Ergül'ün bir ay önce yayınlanan 'Birbirimize İyi Gelmiyoruz' klibindeki detay ise şoke etti. Şarkıcı, son klibinde araç kullanıyor ve kaza yapıyordu. Ergül'ün klibinde, "Aşk yok, nefret yok. Şuurlar kapalı, nabız yok. Bitti, nefes yok, eski bizden eser yok" sözlerini söylüyordu.

        8

        Şarkıcı röportajında klipteki kaza anını şöyle anlattı: “Klipte yarım saat vinç yardımıyla havada asılı kaldım. Bu bölüm, ilişki sonrası bitmiş aşkın getirdiği askıda kalma hissi ve klipte bahsi geçen araba kazası sonrasında arafta kalma hissiyatını sembolize ediyordu. Başkalarının yolunu da aydınlatan bir ilham olmuş gibi de görünüyor.”

        9

        'Hepsi' grubu ile yolları ayrıldıktan sonra müzik kariyerine tek başına devam eden Gülçin Ergül, 6 yıllık arkadaşı Erdal Şeyda Lafçı ile mayıs ayında fotoğrafını paylaşarak aşkını ilan etmişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ