Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Gülşen'in sahne kıyafeti yine çok konuşuldu - Magazin haberleri
        1

        Gülşen, geçtiğimiz aylarda bir konserinde giydiği transparan sahne kıyafetiyle magazin gündemine oturmuştu. Ünlü popçu, gelen eleştirelere yanıt vererek, "Ne giydiğime, ne düşündüğüme, nasıl yaşamak ve var olmak istediğime sadece ama sadece kendim karar verebilirim" demişti.

        2

        Gülşen, önceki akşam İstanbul'da bir mekanda sahne aldı. 45 yaşındaki popçu karnını açıkta bırakan kıyafeti ve fit vücüduyla dikkatleri üzerine çekti. Ünlü şarkıcı, iddialı tercihiyle yine çok konuşuldu.

        3

        "NE GİYDİĞİME SADECE KENDİM KARAR VEREBİLİRİM"

        Ozan Çolakoğlu ile evliliğinden Azur Benan adında bir oğlu olan Gülşen, kıyafetleriyle ilgili kendisine gelen eleştirilere yanıt vermişti.

        Ünlü şarkıcı, "Son konserimde, dilediğimi giyme özgürlüğümü kullanarak seçtiğim kıyafet, birçok farklı ama en mühimi özgürlük alanına, tercihlere olan saygı sınırlarını aşan türden yorumları duymama sebep oldu. Sizler için çok küçük bir hatırlatma yapmak istiyorum. Ne giydiğime, ne düşündüğüme, nasıl yaşamak ve var olmak istediğime sadece ama sadece kendim karar verebilirim. Tıpkı sizlerin de hayatlarında olduğu ya da olması gerektiği gibi... Bir toplumu oluşturan bütün parçaların, her görüşten, her inançtan olan tüm insanların, birbirlerine zarar vermeden, dilediği şekilde bir arada barış içinde yaşamasıdır bütün hikaye..." demişti.

        4

        Ayrıca Gülşen, "Bugün toplum olarak geldiğimiz noktada bunu hatırlatmak durumunda kalmış olmak inanılmaz iç acıtıcı ama ben bilhassa, bana kalbi ve aklıyla eşlik edenlere, umut diyenlere, nefes kabul edenlere sımsıkı sarılıyorum ve teşekkür ediyorum. Öyle hayat doluyuz ki; yok ettiklerini düşündükçe kök salıyoruz." ifadelerini kullanmıştı.

        5

        "NE YAPACAĞIMIZA KARAR VERECEK YAŞTAYIZ"

        Gülşen, iki yıl önce de bikini üstüne giydiği parıltılı elbisesiyle gündem olmuştu. O dönem konuyla ilgili açıklama yapan Gülşen, "Özgür bir birey olarak ne giyeceğime ben karar veririm. Gündemimizde kadınların ve erkeklerin yaşadığı ciddi şiddet olayları varken, iki tarafı da birbirinden üstün gösterecek durumların olmaması gerekiyor. Ben de Ozan da bir bireyiz… Ne yapacağımıza karar verecek yaşta ve zekadayız. Özgürlükleri kısıtlayacak her şeyin karşısında olmalıyız." demişti.

        6

        Gülşen, 2016 yılında aranjör Ozan Çolakoğlu ile Barcelona'da evlenmişti. Çiftin, Azur Benan (4) adında bir oğulları bulunuyor.

        7

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ