Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa İstanbul Gaziosmanpaşa'da tutuklanan gaspçıyı polisten kaçırdılar

        Mustafa ŞEKEROĞLU / Nihat ULUDAĞ / HT GAZETE

        İstanbul’da mahkemece tutuklanan 2 gaspçıyı adliyeye götürmek isteyen polise, 30 kişilik bir grup tekme tokat saldırdı. Kalabalık, gaspçılardan birini kaçırdı. Diğeri ise kaçmak isterken polis tarafından ayağından vurularak yakalandı.

        Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, Gazıosmanpaşa’da çok sayıda gasp ve hırsızlık olayına karışan 2 şüpheliyi gözaltına aldı. Emniyet Müdürlüğü’nde yapılan sorgularının ardından 2 gaspçı, dün Gaziosmanpaşa Adliyesi’ne götürüldü. Savcılık tarafından sevk edildikleri mahkemece tutuklanan ikiliyi polis ekibi, cezaevine götürmek için adliyeden çıkardı.

        Ancak yanlarında iki gaspçının bulunduğu polislere, adliye çıkışında iki tutuklunun yakın akraba ve arkadaşlarından oluşan yaklaşık 30 kişilik bir grup tekme tokat saldırdı. Kaçan tutukluların peşine düşen polis, ateş açtı. 2 gaspçı ayaklarından vuruldu. Yaralı gaspçılardan biri yakalanırken diğeri kaçmayı başardı.

        Geniş çaplı operasyon başlatan polis, 10 şüpheliyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan şüpheliler, Gaziosmanpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. İstanbul’da bu tür bir olayın ilk kez yaşandığı öğrenildi. Zanlının yakalanması için çalışmalar sürüyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ