Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Eşini öldüren kadının evine bombalı saldırı

        Neşet KARADAĞ / HABERTÜRK

        Adana’da iddiaya göre Çilem K. 8 Temmuz’da Yeşilyurt Mahallesi’ndeki evlerinde kendisini fuhuş yaptırmaya götürmek isteyen eşi Hasan K.’yi tabancayla öldürdü.

        Tutuklanan Çilem K.’nın soruşturması sürerken baba Yusuf D.’ın oturduğu eve önceki gün saat 04.30’da bombalı ve silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda can kaybı olmazken, evler ve park halindeki araçlar hasar gördü. Kızının öldürdüğü damadının aile yakınlarınca sosyal paylaşım sitesinde tehdit edildiği iddiasıyla evinin her tarafına güvenlik kamerası yerleştiren Yusuf D. saldırının ardından polisi aradı. Olay yerine gelen ve kamera kayıtlarını inceleyen polis, kara çarşaflı 2 kişinin motosikletle evin önüne geldiklerini, sonra da bomba atarak rastgele ateş açtığını tespit etti.

        ‘10-15 KİŞİ ÖLEBİLİRDİ’

        Yusuf D., “Bomba kapının önüne düşmüş. Evin içine düşseydi 10-15 kişi ölebilirdi. Biz, kızımın öldürdüğü damadımın yakınlarından şüphe ediyoruz. Bir gün önce arabayla gelip keşif yapmışlar. Görgü tanıkları var. Polise de söyledik. Dünya âlem kızımın neler çektiğini biliyor. Bir insan canından çok sevdiği birini kolay kolay öldürebilir mi?” dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ