Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Tokat attığı üvey oğlu ölünce kendini astı

        Uğur USLUBAŞ / BURSA

        Bursa'da torunuyla kavga ettiği için üvey oğluna tokat attığı öne sürülen 50 yaşındaki Hasan Sabri Hocaoğlu, bu olayın ardından 13 yaşındaki üvey oğlu hastanede ölünce kendini astı.

        Olay Bursa'nın Cumalıkızık Mahallesi'nde 1 hafta önce yaşandı. Çatı ustası olarak çalışan 50 yaşındaki Hasan Sabri Hocaoğlu, 4 yaşındaki torunu ile tartışan üvey oğlu 13 yaşındaki Dzhan Salı'ya evde kimse yokken tokat attı.

        İddiaya göre bir süre sonra eve gelen annesi Nurgül Salı (36) tarafından baygın bulunan ve halen Bulgaristan vatandaşı olan Dzhan Salı, kaldırıldığı Dörtçelik Çocuk Hastanesi'nde dört gün önce hayatını kaybetti. Doktorlar vücudunda darp izi bulunmadığı öğrenilen çocuğun ölümünün şüpheli olduğunu bildirince, savcılık soruşturma başlattı.

        Hasan Sabri Hocaoğlu ise üvey oğlunun öldüğü haberini alınca ortadan kayboldu. Üvey baba polis tarafından ifadesi alınmak üzere her yerde aranırken Cumalıkızık Mahallesi ormanlık alanında gezenler, ağaçta asılı bir ceset olduğunu ihbar etti. Olay yerine giden polis ve AFAD ekiplerinin ağaçtan indirdiği cesedin Hasan Sabri Hocaoğlu'na ait olduğu ortaya çıktı.

        13 yıl önce göçle kente gelen bir çocuk annesi Nurgül Salı'yla ikinci evliliğini yaptığı öğrenilen Hocaoğlu'nun ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ