Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem İstanbul Yılbaşı'nda Milli Piyango büyük ikramiye umudu Nimet Abla'da aranıyor

        SERHAN SEVİN/HABERTURK.COM

        ssevin@haberturk.com

        Yaklaşan yılbaşı vatandaşları her yıl olduğu gibi yeniyıl bileti almaya yöneltti. Milli Piyango İdaresi tarafından açıklanan 55 milyon liralık büyük ikramiye sebebiyle piyango bileti gişelerinde uzun kuyruklar oluştu.

        İstanbul'da Milli Piyango bileti denildiğinde akla gelen ilk isim olan Nimet Abla gişelerinin önünde vatandaşlar adeta nöbet tutuyor.

        BİLET ALABİLMENİN TEK YOLU SABAH GİŞELERİN ÖNÜNDE HAZIR BULUNMAK

        Eminönü'nde bulunan gişelerde yüzlerce metre uzunluğundaki kuyruklarda soğuğa aldırış etmeden sıralarını bekleyen vatandaşlar biletleri üçer beşer satın alırken, görevliler sıra beklemeden bilet alabilmenin tek yolunun sabah saat 7.30'da gişelerin önünde hazır bulunmak olduğunu söyledi. Sıra beklemek isteyen vatandaşlarda ise çevredeki seyyar biletçilerden yılbaşı biletlerini alırken 'Çıkacağı varsa Bağcılar'dan da alsak çıkar' diye konuştular.

        Milli Piyango İdaresi yetkililerinden alınan bilgiye göre, 31 Aralık 2015'te yapılacak 2016 Milli Piyango büyük ikramiyesi 55 milyon lira olarak belirlendi. Milli piyango ikramiyesininyanı sıra 1 adet 5 milyon lira, 1 adet 3 milyon lira, 1 adet 2 milyon lira, 1 adet 1 milyon lira ve 1 adet de 500 bin liralık ikramiye verilecek.

        Çekilişte toplam ikramiye tutarı ise 289 milyon 465 bin lira olacak. Bilet fiyatları ise tam 50, yarım 25 ve çeyrek 12.5 lira. Büyük ikramiye 31 Aralık gecesi sahibini bulacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ