Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Yozgat'ta 2 aylık evli kadın intihar etti

        Çiğdem YILMAZ/YOZGAT

        Yozgat Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Muhammet Ali Akkaya (25) ile eşi Nisa Akkaya (24) arasında iddiaya göre TOKİ konutlarınaki evlerinde gece kıskançlık yüzünden tartışma yaşandı.

        Bir süre önce kanser teşhisi konulan ve kansızlık problemi yaşayan genç kadın, tartışmanın ardından uyumak için ayrı odaya çekildi. Psikolojik sorunlar da yaşadığı belirtilen 2 aylık evli Nisa Akkaya televizyonun sesini açtıktan sonra sabah saatlerinde (30 OCAK) eşinin beylik tabancasıyla göğsüne tek el ateş ederek yaşamına son verdi. Muhammet Ali Akkaya'nın uyuduğu için silah sesini duymadığı belirtildi.

        Olay, polis memuru Muhammet Ali Akkaya'nın mesaiye geç kalmasının ardından ortaya çıktı. Sabah uyanamadığı ileri sürülen Akkaya'nın arkadaşları, eve gittiklerinde genç kadının cansız bedeni ile karşılaştı.

        Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, Nisa Akkaya'nın geriye "Eşimi çok seviyorum, ölümümden o sorumlu değil. O da beni çok sevsin" yazan mektup bıraktığı belirtildi. Genç polisin ilk görev yeri olan Yozgat'ta 6 aydır bulunduğu öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ