Hasankeyf köprüsünde pankartlı evlenme teklifi
Veysel Barış isimli genç Hasankeyf köprüsüne astığı pankartın önünde kız arkadaşı Esra Oğuz'a evlenme teklifi etti
HABERTÜRK HABER MERKEZİ
14 Şubat sevgililer günü sıra dışı görüntülere sahne oldu. Veysel Barış isimli genç arkadaşları ile birlikte sabahın erken saatlerinde Batman'ın antik kenti Hasankeyf köprüsüne dev boyutta "Birlikte yaşamak değil, beraber yaşlanmak için benimle evlenir misin prensesim" yazılı pankart astı.
Barış hiçbir şeyden haberi olmayan kız arkadaşı Esra Oğuz'u pankartın olduğu köprüye getirdi.
Veysel Barış, pankarttaki yazıyı Esra Oğuz'a göstererek evlenme teklifi yaptı.
Sürpriz karşısında çok şaşıran Esra Oğuz, "Birçok medeniyetlere şahitlik eden Hasankeyf şahitliğinde ‘evet' diye haykırdı" ve yüzüğü parmağına taktı.
Çevrede bulunanlar 2 genci alkışladı. Çılgın şeyler yapmayı sevdiğini ifade eden Barış, aşkın engel tanımadığını belirterek, "9 yıldır hep bu teklifin hayalini kuruyordum. Geç oldu ama güzel oldu sanırım. Her zaman bir ilki gerçekleştirmek istedim. Böylelikle bir ilki gerçekleştirmiş oldum. Sevdiğime bir armağan olsun, herkesin görmesini istedim. Çılgın şeyleri yapmayı severim" dedi.