Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa İstanbul Gaziosmanpaşa'da kuyumcu soygunu

        Müslim SARIYAR / İSTANBUL

        Gaziosmanpaşa Kazım Karabekir Mahallesi İmam Hatip Lisesi Caddesi üzerindeki kuyumcuya gelen silahlı maskeli 3 soyguncu, sadece 22 saniye içerisinde soygunu gerçekleştirdi. Soyguncular kendilerine engel olmak isteyen dükkan sahibi Hadi Turan'a da pompalı tüfekı boynundan ve yüzünden yaralandı.

        Gaziosmanpaşa Kazım Karabekir Mahallesi İmam Hatip Lisesi Caddesi'nde bulunan kuyumcu önüne dün saat 10.00 sıralarında 34 KV 0102 beyaz bir araç yanaştı. İddiaya göre 5 dakika kadar aracın içerisinde bekleyen yüzleri maskeli ve silahlı 3 şüpheli bir anda araçtan çıkarak Elif Kuyumculuk'a yöneldi.

        Soygun tam 22 saniye sürdü. Kuyumcu dükkanına giren maskeli soyguncular iş yeri sahibi Hadi Turan'ın direnmesi üzerine pompalı tüfekle 5 el ateş açtı. Açılan ateş sonucu kuyumcu sahibi Hadi Turan yüz ve boyun kısmına gelen saçmalarla yaralandı. 22 saniye süren soygun sonrasında maskeli saldırganlar olay yerine geldikleri araçla kaçarak kayıplara karıştı. Saldırı sırasında yere yatan Hadi Turan'ın çırağı ise yara almadan kurtuldu.

        Soyulan kuyumcu yakınlarındaki kamera görüntülerini toplayan ve olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri kaçan 3 soygunucuyu yakalamak için çalışma başlattı. Hastaneye kaldırılan kuyumcu sahibi Hadi Turan'ın sağlık durumunun ise iyi olduğu öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ