Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Erzurum'da gayri meşru ilişkiden doğan çocuğunu katletti

        Erzurum'un Horasan ilçesinde evli ve 4 çocuk babası H.Ş.'den, evlilik dışı hamile kalan D.A., geçen 7 Ocak günü İlçe Devlet Hastanesinde bir erkek bebek dünyaya getirdi. Bir süre sonra anne D.A.'nın, bebeği sağlık kontrolü amacıyla 'topuk kanı' alınması için herhangi bir sağlık birimine götürmediği anlaşılınca görevliler, ailenin yaşadığı eve ekip gönderdi.

        D.A., sağlık görevlilerine 'evde yeni doğan bebek' olmadığını belirtmesi üzerine, sağlık ekibi durumu İl Sağlık Müdürlüğüne iletti. Savcılığın talimatı doğrultusunda İl Jandarma Komutanlığı oluşturduğu özel bir ekibi Horasan'a gönderdi.

        Yapılan soruşturmanın ardından jandarma kısa sürede cinayeti aydınlattı. Gözaltına alınan katil zanlısı baba H.Ş. suçunu itiraf etti. Gayrimeşru çocuğunu öldüğü için Sarıkamış Ormanlığı'na gömdüğü yeri gösteren H.Ş., Yasak bir ilişki sonucu dünyaya gelen bebeği annesi bakmadığı için Kars'a götürüyordum. Yolda öldüğünü görünce buraya gömdüm dedi.

        Ancak bebek cesedi kazılan çukurda bulunamadı. Bebeğin yabani hayvanlar tarafından çıkarılıp parçalandığı tahmin ediliyor. Baba H.Ş., 'Alt soyunu kasten öldürmek' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ