Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Rüzgar Çetin davasında yaralı polis şikayetini geri çekti

        HABERTÜRK HABER MERKEZİ

        Kazada ölen İsmet Fatih Alagöz'ün eşi Özlem Alagöz'ün avukatı Yılmaz Abaşoğlu, Çetin Ailesi'nin müvekkiline çocuklarının geleceği için yardım teklifinde bulunduğunu belirtti.

        Ünlü yönetmen Sinan Çetin'in oğlu Rüzgar Çetin, Beşiktaş'ta lüks aracıyla, karşı yönden gelen polis otomobiline çarpmış, araçtan fırlayan polis memuru İsmet Fatih Alagöz, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti. Olayda polis memuru Emre Tetik ise ağır yaralanmış, vücudunda kırıklar meydana gelmişti. Kaza esnasında alkollü olduğu öğrenilen Çetin, olayın ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı. Çetin hakkında, "Bilinçli taksirle bir kişinin ölümüne, bir kişinin yaralanmasına neden olmak" suçlarından 3 yıldan 22 yıl 6 aya kadar hapis cezası istemiyle dava açılmıştı. İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada Rüzgar Çetin, "Çok üzgünüm. Geçmişi değiştirmem mümkün değil. Tek isteğim ailesinin beni affetmesi" demişti. Çetin'in tahliye talebi de reddedilmişti.

        İstanbul 11. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada şikayetçi olarak yer alan 29 yaşındaki Emre Tetik önceki gün avukatı aracılığıyla bir dilekçe vererek Rüzgar Çetin hakkındaki şikâyetinden vazgeçti. Dilekçesinde davaya katılma talebinden de feragat eden Tetik, "Şikâyetimizin ve davaya katılma talebimizin feragatı doğrultusunda gereğinin yapılmasını arz ederiz" dedi.

        Tazminat davasının dilekçesinde ise ağır yaralı kurtulan Emre Tetik'in vücut fonksiyonlarını kaybettiği, bakıma muhtaç olduğu söylemişti. Defalarca ameliyat olduğunu ve bu ameliyatların birinde ise komaya girdiğini anlatan Emre Tetik, psikolojisinin bozulduğu belirterek, Rüzgar Çetin'den 250 bin TL manevi tazminat istemişti.

        Kazada ölen İsmet Fatih Alagöz'ün eşi Özlem Alagöz'ün avukatı Yılmaz Abaşoğlu, Çetin Ailesi'nin müvekkiline birden fazla çocuklarının geleceği için yardım teklifinde bulunduğunu belirtti. Özlem Alagöz'ün teklifleri reddederek şikayetinden vazgeçmediğini belirten avukat Abuşoğlu, davalarının sonuna kadar arkasında olduğunu belirtti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ