Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Otobüste mastürbasyon karakolda bitti

        HABERTÜRK HABER MERKEZİ

        İddialara göre; tanınmış bir otobüs firmasına ait otobüs 24 Mayıs Salı günü Muğla'dan İstanbul'a gelmek üzere hareket etti. İstanbul'a gelen üniversite öğrencisi C.D., otobüs, 05.30 sıralarında Topçular İskelesi'nden İDO feribotuyla Eskihisar'a geçtiği sırada koltuğunda uyuyakaldı.

        Yanındaki koltukta mastürbasyon yapan otobüs muavininin spermleri, C.D'nin yüzüne ve oturduğu koltuğa geldi. Genç kız çığlık atarak uyandı. "Su döküldü" diyerek olayı reddeden muavin, feribot karaya vardığında otobüsten ayrıldı. Sürücü, kapıları kapatarak otobüsle jandarma karakoluna gitti. Genç kız, muavin hakkında şikayetçi oldu.

        ARKADAŞLARI DUYURDU

        Sosyal medyada gündeme gelen olay, kızın arkadaşları tarafından şöyle anlatıldı: "Kız arkadaşım uyuduğu esnada, yakınında oluşan bir sese uyanıyor. Muavinin sıvısı, arkadaşımın yüzüne ve oturduğu koltuğa geliyor. Jandarmaya bildiriyorlar. delil olması için yüzündeki sıvıyı dahi uzun bir süre silmemiş. Daha sonra ekipler, hem koltukta hem arkadaşımın üzerinden inceleme yapıyor."

        SAVCILIĞA SEVKEDİLDİ

        Gözaltına alınan muavin, jandarma karakolunda ifadesi alındıktan sonra savcılığa sevkedildi. Olayla ilgili yolcular ve şoför de ifade verdi. Bekar olan G. adlı muavinin, 1 aydır görev yaptığı kaydedildi.

        TWİTTER'DA TT OLDU

        Olay, Twitter'da da en çok konuşulan konuların başında geldi. Olay, otobüs firmasını içeren iki başlıkla TT (Trending Topic) oldu.

        ŞOFÖR ANLATTI

        İsmini açıklanamayan otobüs şoförü Habertürk'e yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Feribota binince araçtan indim. Aracın önündeydim. Muavinden kahve istedim. O da çöpleri toplayacağını söyledi ve otobüse bindi. 2-3 dakika sonra çığlık koptu. Bir kız ‘üzerime boşaldı' diye çığlık atıyordu. Muavini kenara çektim. Yemin ederek böyle bir şey olmadığını, su dökülmüş olabileceğini söyledi. Kapıları kapatıp otobüsü karakola çektim. Ben de bu şekilde ifademi verdim" diye konuştu.

        KADIN YÖNETİCİ OLAYI DOĞRULADI

        Otobüs firmasının kadın yöneticisi, yaşanan olayı doğrulayarak, "Bir kadın yönetici olarak bunu kabul edebilmem, hazmedebilmem mümkün değil. Yasaların bize tanıdığı her türlü imkanı kullanarak, hukuki manada söz konusu şahsa her türlü yaptırımı yaparken; bunun telafisi olmaz ama müşteki olan yolcumuza psikolojik destek dahil elimden ne geliyorsa yapacağım. Bu ahlaksız şahsın olduğu tarafta değiliz" dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ