Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Elazığ'da eşini öldüren koca adliyeye sevk edildi

        Elazığ'da çocuğunu görmesine izin vermeyen eşini öldüren koca adliyeye sevk edildi. Öldürülen kadının, 3 yaşındaki oğlunu sadece bir dakika gördüğü o sırada içeri giren kocası tarafından kurşunlanarak öldürüldüğü öğrenildi

        Olay, dün saat: 13.30 sıralarında merkez Sanayi Mahallesi Levent Sokak'ta bir tuhafiyecide meydana geldi. Bir süredir kocası Serkan (37) ve 3 yaşındaki oğlundan ayrı yaşayan 24 yaşındaki İlknur Y., çocuğunu görmek istedi. Genç kadın, ayrı yaşadığı eşinden habersiz, kocasının yeğeninden oğlunu evin yakınlarındaki bir işyerine getirmesini istedi. Durumdan şüphelenen Serkan Y. ise, çocuğuyla çıkan yeğenini takip edip, oğluyla görüşen eşini tabanca ile vurarak öldürdü. Yakalanan şüpheli kocanın Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği'ndeki ifadesi tamamlandı.

        Cinayet şüphelisi Serkan Y. İfadesinin ardından Türk Ceza Kanunu'nun 81/2 maddesi gereğinde tasarlayarak eşini öldürmek suçundan adliyeye sevk edildi. Zanlıya adliyeye sevki sırasında çelik yelek giydirildi.

        OĞLUNU BİR DAKİKA GÖREBİLMİŞ

        Olayla ilgili görgü tanıkları, İlknur Y.'nin, girdiği işyerine, çocuğunun bir genç kız tarafından getirildiği ve yaklaşık bir dakika görüştükten sonra ayrı yaşadığı kocasının içeri girdiğini gördüklerini söyledi. İçeri giren kocanın hiçbir şey konuşmadan belindeki silahı çıkartıp, genç kadına çocuğunun gözü önünde ateş etmeye başladığını aktaran görgü tanıkları, kadının yere düşmesinin ardından çocuğunu kucağına alarak iş yerinden hızla uzaklaştığını ifade etti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ