Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Kübra’ya ‘türban’ ayarı

        Diploma törenine türbanıyla katılan Kübra Gül, diplomasını babasından aldı. Türbana “sarık” diyen YÖK’ün ve Bilkent’in kurucusu Prof. İhsan Doğramacı ise Kübra Gül’ü kutladı ve hediye verdi.

        12 Eylül döneminde YÖK’ün kurucu başkanlığını yapan Prof. Dr. İhsan Doğramacı’nın kurucusu olduğu Bilkent Üniversitesi’nde Endüstri Mühendisliği Bölümü’nde 4 yıl öğrenim gören Kübra Gül, bütün üniversitelerde geçerli olan türban yasağı nedeniyle derslere girerken peruk taktı. Birçok üniversitede diploma töreninde de türban yasağı uygulanmasına rağmen Kübra Gül dün yapılan diploma törenine türbanıyla katıldı. Kepini türbanın üzerine takan Kübra Gül, diplomasını da türbanıyla babasının elinden aldı.

        Bakan Gül’ün kızıyla birlikte TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun kızı Solmaz Hisarcıklıoğlu ile Devlet Planlama Teşkilatı Müsteşarı Ahmet Tıktık’ın kızı Betül Tıktık da diplomalarını aldı.

        Gözlerinde ‘Gül’ler açtı

        Kızları Kübra’nın (21) mezuniyet törenine katılan Gül çiftinin büyük oğlu Ahmet Münir de (24) Bilkent Üniversitesi Endüstri Mühendisliği mezunu. Goldman Sackhs’ta finans uzmanlığı yapıyor. Güller’in küçük oğlu Mehmet Emre (16) ise TED Koleji mezunu. Dekorasyon firması Medallion’un sahibi Mehmet Sarımermer’le nişanlanan Kübra Gül’ün düğünü seçimlerden sonra 28 Temmuz’da yapılacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ