Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Eski basketbolcunun kızı kaçırıldı Basketbolcunun kızı kaçırıldı

        İlyas ÇOLAK/HABERTÜRK

        Eski basketbol oyuncusu Haşim Murat Y.’nin 17 yaşındaki kızı E.Y., 2 gün önce Çanakkale’nin Ezine İlçesi’ne bağlı Geyikli Beldesi’ndeki yazlıklarına giderken kaçırıldı.

        Dedektif gibi iz süren baba Haşim Murat Y., genç kızın Bayramiç İlçesi’nin Türkmeneli Köyü’ndeki 23 yaşındaki C.T. tarafından kaçırıldığını iddia etti. Topladığı bilgileri güvenlik güçleri ve savcılıkla paylaşan baba, kızı hakkında arama kararını ancak 36 saat sonra çıkarabildiğini söyledi. Kızının kendi rızasıyla kaçmasının mümkün olmadığını ifade eden Haşim Murat Y., “Ortada bir gönül ilişkisi yok. Kızımın 3 yıldır bir sevgilisi var” dedi. E.Y.’yi kaçıran C.T.’nin ailesiyle temas kuran Haşim Murat Y., şikâyetçi olmaması şartıyla kızının teslim edileceğinin kendilerine söylendiğini açıkladı.

        Haşim Murat Y. şöyle konuştu: “C.T.’nin ailesi ile görüşmeyi başardık. Ailece alacakları cezayı duyunca korktular ve uzlaşmaya çalıştılar. Bizim şikâyetçi olmamamız karşılığında kızımızı teslim edeceklerini söylediler. Ancak sözlerinde durmadılar. Artık vebaline de katlanacaklar.” Baba Murat Y. gece geç saatlerde kızının bulunduğunu Twitter’dan duyurdu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ