Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Günlük burç yorumları (10 Temmuz 2019 Çarşamba)
        1

        Ay Akrep’e giriyor. Ay Akrep burcuna girdiğinde çok fazla enerji öne çıkıyor. Tutku ve duygusallık ön planda olacak. Yeni görüşler ve deneyimler kazanabilirsiniz ve bu dönemde ciddi ve önemli değişikliklerle kolayca baş edebilirsiniz.

        Akrep’teki Ay, Aslan’daki Merkür’le kare açı yapıyor. Bugün manevi hediyeler alabilirsiniz. Ancak ciddi kararlar alırken dikkatlice düşünün. Düşünceleriniz değişken ve gerçeklerden uzak olabilir.

        2

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yaşam stilinizde kendinizi zorlamanız gereken bir gündesiniz. Yokuş çıkmak ne kadar yorucu da olsa, ödülünü sonradan alacağınıza emin olabilirsiniz. İş arkadaşınızla veya eşinizle ortak noktada bulunmakta zorlanacağınız bir gün olacak.

        3

        BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bilinçaltınızın size oyun oynadığınız bir gündesiniz, aman dikkat! Kafanız karışık olduğu için iletişim kurmakta ve kendinizi ifade etmekte zorluk çekebilirsiniz. Ama farkındalık kazanıp sakince kendinizi ifade ederseniz, derin ilişkiler kurabileceksiniz.

        4

        İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Haritanız, şu anda alışveriş yapmamanız için alarm veriyor. Kendinizi tutkunuza kaptırıp bir anda ciddi bir masrafın altında kalabilirsiniz. Özellikle elektronik, mobilya gibi büyük meblağlı şeylere yönelebilirsiniz. O yüzden alışveriş için başka bir gün seçin.

        5

        YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün, arkadaşlarınız ve büyük bir grubun içindeyken, kendinizi maneviyat ve inançlarınız üzerine hararetli bir tartışmanın içinde bulabilirsiniz. Sakin ve yargısız yaklaşarak paylaşmında bulunmaya çalışın.

        6

        ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün alışveriş merkezlerinden uzak durmak, iyi bir fikir, çünkü çok enerjik ve dürtüsel hareket ettiğiniz bir gün. Kredi kartlarını ödemekte zorlanırken, bütçenizde böyle bir sıkışlıklığa hiç mi hiç gerek yok.

        7

        BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün maddi anlamda şanslı bir gün. Daha önce arkadaşınıza verdiğiniz bir borç geri gelebilir. Yatırım yapabileceğiniz fırsatlar görebilirsiniz, uzun zamandır almayı düşündüğünüz bir şeyle ilgili bir fırsat yakalayabilirsiniz.

        8

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kariyer adımlarınız biraz sizi zorluyor gibi görünebilir, ama bunun sizi aşağıya çekmesine izin vermeyin. Her şey yerli yerine oturduktan sonra, şu anda sizin için sıkıntı gibi görünen şeyler, fırsatlar doğurabilir.

        9

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Manevi ilgi ve inançlar bugün odak noktanız olabilir, özellikle de çocuk sahibiyseniz. Yaşlarının üzerinde bir olgunlukla size yaklaştıklarını görebilirsiniz. Paylaşmalarına olanak sağlayın.

        10

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün yine, kredi kartı ve paranızı evde bırakma zamanı. Kontrolsüzce kendinizi kaptırarak alışveriş yapmanız olası. Elektronik aletler, teknolojik cihazları bugün almayın, fark etmediğiniz ve sonradan hoşunuza gitmeyecek özellikleri olabilir.

        11

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün iş odaklı bir seyahat, yol sizin canınızı sıkabilir. Ancak bugün, maddi konularda fırsatlar da görünüyor; para biriktirme, borç alma ve yatırım alanlarında kendinizi şanslı hissedebilirsiniz.

        12

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kendinize ve fikirlerinize inanın. Uzun vadeli planlarınıza destek olacak şahane bir fikir bulabilirsiniz. Bütün finansal planlamaların biraz sabitlik ve garantili ilerlemeye ihtiyacı oluğunu düşünseniz de, hobilerinize ve fikrinize zaman ve efor ayırmayı da ihmal etmeyin.