Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Günlük burç yorumları! (19 Temmuz 2019 Cuma)
        1

        Merkür Yengeç’e giriyor. Merkür, Yengeç işareti üzerine geldiğinde bilginizi hafızanızdan alırsınız ve geçmişin bilgeliğinin yenilenmesi bir deneyim yaratabilir. Artan sosyal bağlılık ortaya çıkabilir. Yengeç burcundaki Merkür entelektüel merak yaratır. Yengeç’teki Venüs Balık’taki Neptün ile açıda. Venüs ve Neptün arasındaki açı derin bir duygu getiriyor. Venüs ve Neptün'ün etkisiyle, alımlı ve arkadaş canlısı görünüyorsunuz.

        2

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Özellikle elektronik aletler almayın, sonradan iade etmeye karar verebilirsiniz. Kullanıcı yorumlarını okuyun ve iyice danışın; ondan sonra gerçekten değip değmediğine karar verebilirsiniz.

        3

        BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Haritanızda romantik enerjiler parıl parıl. Bekarsanız, biriyle özel bir ilk randevu veya karşılaşma yaşayabilirsiniz. Eşiniz varsa, ondan romantik bir jest yaşamanız olası.

        4

        İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Borç isteme durumları olursa, enine boyuna düşünün ve hemen kabul edip hareket etmeyin. Eşinizle veya arkadaşlarınızla tartışmaya girmek için çok iyi bir gün değil.

        5

        YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün maddi anlamda güzel haberler alacağınız bir gün. Sürprizlere hazırlıklı olun. Sürekli herkesin isteklerine evet demek zorunda hissetmeyin. Başkalarının da sorumluluk alması gerektiğini düşünüyorsanız, bunu söylemekten çekinmeyin.

        6

        ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Derin bir nefes alın, sakın ani karar vermeyin, bugün hiç yeri değil. Bugün normalden daha duygusal olabilirsiniz. Yargılarınızda abartıya kaçabilirsiniz.

        7

        BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İş yerindeki bazı gelişmeler canınızı sıkacak gibi görünüyor. Siz bir an önce işlerin hallolmasını istiyorsunuz ama etraftan size saçma gelecek fikirler duyacaksınız.

        8

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sabah çok keyifli kalkacaksınız, ama akşama doğru sebepsiz yere, kendinizi huysuz ve keyifsiz hissedebilirsiniz. Aile ve arkadaşlarınızla bir araya gelerek biraz aklınızı dağıtmanız size iyi gelecektir.

        9

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Çalışma koşullarınızın iyileşeceği bir gündesiniz. Yönetimde bir değişiklik olabilir veya çalışma ekibinizde bir değişiklik olabilir. Bu değişiklik yanında size fırsatlar getirecek.

        10

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kendinizi kaptırıp ihtiyacınızın ötesinde alışveriş yapma durumunuz olabilir. Sonradan pişman olmaktansa, iyi düşünüp tartmanızda fayda var. Enine konuna araştırmanız faydanıza.

        11

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bir arkadaşınızla, sosyal durumunuzla veya finansal geçmişinizle ilgili bir sorun yaşayabilirsiniz. Arkada bırakacağınız bir sorun olacak, çok büyütmeyin.

        12

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gözlerinizi pazarlık veya takas fırsatlarına karşı açık tutun. Yakında daha fazla para kazanmanıza veya daha iyi bir iş bulmanıza yardımcı olacak yeni bir arkadaş edinebilirsiniz.