Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Günlük burç yorumları (25 Haziran 2019 Salı)
        1

        Ay bugün Koç'a girecek, yani normalden daha aktif olacaksınız. Ayrıca daha akıllı kararlar alabileceksiniz ve bugün zihniniz daha parlak olacak. Mars bize çok enerji bağışladığından, zorlukların üstesinden gelmemiz daha kolay olacak. Ay, Koç burcunda kaldığında, kendinizi enerjik ve kendinden emin hissedersiniz. Kendiliğinden rahatça karar almanız kolaylaşır. Yeni projeleriniz siz çabalamadan onaylanır. Bugün, projeleriniz için akıllı bir hareket yapmak için mükemmel anı temsil ediyor. Sabah erken saatlerde Balık’taki Ay, Yengeç’teki Merkür’le açı yapacak. Bu da hızlı zeka ve muhakeme demektir.

        2

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sevgili Koçlar, bu günde yeni şeyler deneyebilirsiniz. Uzun yıllar inatla sakladığınız nitelikleri ortaya çıkaran deneylerden korkmayın. Bugün kişisel ilişkilerde, iş geliştirmede ve yaratıcı alanda şanslısınız. Maddi konulara özen gösterin.

        3

        BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Boğa, gün boyunca bazı cazip teklifler alabilirsiniz. Bazılarının bir iş değişikliği veya taşınma ile ilişkili olması olasıdır. Bugün aldığınız tüm kararları iyice tartmalısınız. Bir ilişki için bir ortak seçerken, sadece yürekten değil, sağduyulu bir şekilde tavsiye isteyin.

        4

        İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İkizler, bugün neler olup bittiğini ve büyük resmi görebileceğiniz bir gün değil. Bu, özellikle çalışanlar, yeni bir yaşam tarzı arayanlar veya bir ilişki konusunda karar verecekler için oldukça tehlikeli bir gün. Akşamları aile sorunlarına özel olarak dikkat gösterilmesi gerekebilir.

        5

        YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün ilişkilerde sorunlar yaşayabilirsiniz. Bu sorun, bilinmeyen nedenlerle kayıtsızlık ve edepsizlik gösterecek meslektaşlarla ilgili olabilir. Aile içinde bir yanlış anlaşılma ile mücadele etmek zorunda kalabilirsiniz.

        6

        ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün çevrenizdekileri fazla eleştireceksiniz. Aşırı eleştirinin aile içi uyuşmazlık ve tansiyona neden olma riski vardır. Kendinizi kontrol edebilirseniz, bu günü kolayca ve olumlu sonuçlar alarak geçirebilirsiniz. Sessiz kalabilirseniz, profesyonel ve kişisel ilişkilerde yararını göreceksiniz.

        7

        BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün görünmez bir güç tarafından korunacaksınız. Kendinize inanın ve hedefiniz ne ise ona doğru emin adımlarla ilerlemekten vazgeçmeyin. Profesyonel yaşamda yeni bir yöntemler bulma, girişiminizin etki alanını genişletme ve her türlü yaratıcı denemeler için uygun bir zaman.

        8

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün kendinizi çocukluk hayalinize bir adım daha yakın bulabilirsiniz. Bu hayale doğru ilerlerken, evrenin desteğine güvenebilirsiniz. Öğleden sonra geç saatlerde, en yakın komşularınız veya yeni tanıdığınız birileri nedeniyle moralinizi bozacak bir olay göz ardı edilmemeli.

        9

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün birinin sert sözleri sizi acıtabilir. Hızlıca sakinleşmek için ayrıntılarda pozitif bir şeyler bulmayı öğrenin. Bugün keyfinizi düzeltecek bir şeyler yapmaya ihtiyacınız olacak. Arkadaşlarınızla buluşabilir veya görüşünüzde, stilinizde bir değişiklik yapabilirsiniz.

        10

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün bütçenin izin verdiğinden daha fazla harcama yapmamalısınız. Herhangi bir borç daha sonra sizi çok zorlayabilir. Bugün yaratıcılık, yeni yaşam stili arayışı için idealdir. Profesyonel alanda iş, mevki değiştirmeye karar vermeniz, acı verici bir ilişki ya da bir arkadaşlığı sonlandırmanız mümkün.

        11

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bu sabah akşama kadar daha çok tutkular tarafından yönetiliceksiniz. Akşama doğru, tutkular belirgin bir şekilde azalır. Bir zamanlar kalbinizi kıran biriyle yürekten konuşmak için iyi bir zaman. Alie meclisiyle toplanabilir ve ortak bir gelecek konusunda önemli bir konuşma yapabilirsiniz.

        12

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün sağlıkla ilgili ufak bir sorun yaşayabilirsiniz. Kendi kendinize ilaç almayın. Akşam bir arkadaşlarınızla buluşabilirsiniz; böyle bir teklif gelirse reddetmeyin. Size biri sansasyonel bir haber verecek ya da cazip bir teklifte bulunacak.

        13

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Profesyonel meselelerde sıkıntıların ortaya çıkması ihtimali yüksek. Geleceği elinize almanız, tasarruf adımları belirlemeniz ve birçok alışkanlığı terk etmeniz gerekebilir. Bugün, duygusal olarak rahatsız edici durumlarla geçebilir.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ